Adevărata iubită a lui James Bond: frumoasa poveste de dragoste a lui Pierce Brosnan.

Iubirea adevărată există! Trebuie doar să o găsești. Celebrul actor Pierce Brosnan, care a jucat rolul lui James Bond a reușit asta. Și s-a întâmplat, după ce a trecut printr-o tragedie cumplită.

Cu prima soție, actrița Cassandra Harris, Pierce Brosnan s-a întâlnit pe platourile de filmare. A fost dragoste la prima vedere. Celebrul actor s-a căsătorit cu ea imediat. Cuplul creștea împreună trei copii (doi – ai soției și unul – adoptat), iar după trei ani s-a născut primul lor copil. Cassandra a crezut întotdeauna în succesul său, ea a fost cea care l-a convins pe Brosnan să meargă la Hollywood, acolo unde actorul a avut oportunități mari.

Când Cassandra a fost diagnosticată cu cancer ovarian, Pierce a încercat să petreacă cât mai mult timp cu ea și a luptat din răsputeri pentru viața ei. Dar, din păcate, în 1991 Cassandra a murit.

„Există o cruzime incredibilă în toate acestea”, spunea actorul pentru People în 1992, la câteva luni după moartea soției sale. ”Să pierzi persoana cu care ai împărtășit absolut totul – este groaznic. Pentru prima dată în viața mea am experimentat o pierdere atât de grea și este foarte dureros.”

După moartea soției, Pierce s-a dedicat complet muncii și copiilor. Actorul nu s-a putut recupera. Părea că viața s-a oprit … Însă soarta deja îi pregătea un cadou special.

La trei ani de la moartea soției sale, în 1994, Brosnan a primit o nouă șansă de a iubi și a fi iubit. Întâlnirea cu jurnalista Keely Shaye Smith a devenit crucială. A devenit o adevărată călătorie în țara fericirii.

Keely l-a ajutat pe Pierce să depășească pierderea soției sale. „Nu a fost niciodată geloasă pe trecut”, își amintește Brosnan. „Bineînțeles, de multe ori îmi aminteam și mă întristam pentru Cassandra, dar Keely plângea împreună cu mine.”

Pierce Brosnan și Keely s-au întâlnit timp de 7 ani. Nu se îndoiau de sentimentele lor, doar, că după cum îți aminteau mai târziu, „a fost necesar să facem o imagine generală din multe puzzle-uri minuscule.”

Au trecut 25 de ani de când s-au cunoscut și 18 din ziua nunții, însă ei se declară fericiți ca în prima zi.

„O iubesc cu adevărat. Îmi place vitalitatea, pasiunea ei. Când mă privește, mi se apleacă genunchii. Aceasta este femeia mea, cu siguranță ”, spune actorul. „Mi-am găsit femeia ideală în Keely, ea este forța mea, sprijinul meu, fără de care nu aș putea trăi.”

Povestea de dragoste a lui Pierce Brosnan și Keely Shaye, inspiră cu adevărat. Astfel de exemple confirmă faptul că, chiar și după pierdere și disperare – soarele oricum răsare. Iubirea vine neapărat la cei care vor și știu să iubească.