7 semne că îți pierzi timpul cu bărbatul nepotrivit.

A început totul frumos – întâlniri, curtare, flori și mese. Dar, în timp, observi că relația nu se dezvoltă. Tot timpul vezi semne de avertizare că nu vei fi fericită cu acest bărbat. Dar, din obișnuință întâlnirile continuă.

Ce să faci? Să pui punct sau să continui? Analizează situația și, dacă găsești aceste semne sau câteva dintre ele, este mai bine să închei povestea voastră de dragoste, pentru că ea nu are viitor.

Iată 7 semnale că îți pierzi anii cu bărbatul nepotrivit:

1. El nu încearcă să te bucure

Bărbatul nu trebuie să-i ofere femeii doar cadouri scumpe. Este importantă însăși dorința de a face ceva plăcut pentru ea, iar acest lucru se referă adesea la micile bucurii zilnice. Să-i ofere flori fără motiv, cafeaua dimineața, să o întâlnească pe neașteptate de la serviciu etc.

Bărbatul care își tratează femeia cu căldură, vrea să vadă bucurie în ochii ei. Dacă nu-i pasă, atunci el fie este un egoist, fie nu te apreciază. Nici una, nici cealaltă nu sunt bune pentru tine.

2. Nu aveți subiecte comune de discuție

Nu aveți despre ce vorbi. Noutățile meteo sau politice nu contează. Adesea, în conversații, atârnă o tăcere incomodă, sau poate deja familiară pentru ambii. Nici măcar nu aveți subiecte de ceartă, deoarece dorințele și interesele voastre nu se intersectează.

Bărbatul cu care nu ai despre ce vorbi, cu siguranță, nu este pentru tine.

3. El preferă prietenii decât compania ta

Nu, el nu ar trebui să te facă centrul universului său și să fie mereu lângă tine. Orice bărbat, pe lângă tine, mai are prieteni și cunoscuți. Iar faptul că petrece ocazional timpul liber cu ei este normal și firesc.

Dar când bărbatul îi pune în mod clar pe primul loc, acesta este un semnal de alarmă. Înseamnă că nu este atras de tine, iar oamenii nu pot fi apropiați, atunci când se simt rău unul cu celălalt.

4. Vedeți viitorul diferit

Tu planifici să te dedici carierei, iar el vrea să faci copii, sau invers. Nu puteți ajunge la un acord comun, nici chiar atunci când vorbiți despre o vacanță apropiată. În general, aveți obiective și aspirații complet diferite.

Este clar că oamenii sunt diferiți și visurile lor sunt diferite. Ceea ce este important pentru tine pare un fleac pentru el. Este posibil să nu coincideți în viziunile asupra vieții. Nu-ți face griji, nu e omul potrivit.

5. Te uiți la alți bărbați cu interes

Da, interesul pentru s*xul opus este caracteristic multor persoane. Dar femeile care au o relație fericită, nu observă alți bărbați. Dacă dintr-o dată îți dai seama că te uiți prea des la alți bărbați, acesta este un simptom clar al unei relații nesănătoase.

Poate fi din cauza nemulțumirii în plan intim, poate în comunicare. În orice caz, bărbatul de lângă tine nu-ți oferă ceva.

6. Ești invidioasă pe relațiile altora

Invidiezi relațiile fericite ale prietenilor sau rudelor și te gândești: „Dacă aș avea și eu asta!” ”Alții au mai mult romantism și comunicarea este mai interesantă.”

Desigur există și invidie absolut nemotivată, dar dacă îi invidiezi aproape pe toți cei din jur, relația ta nu îți aduce bucurie. Și dacă nu ești mulțumită la început, în viitor va deveni și mai rău.

7. Părinții tăi nu-l plac

Părinții tăi îi văd mai bine defectele și îl pot judeca mai obiectiv. Ține cont că părinții au mai multă experiență, au văzut multe în această viață, inclusiv în comunicarea cu oamenii. Și nu uita că ei te iubesc și îți doresc binele și nu vor tolera o persoană nedemnă alături de tine.