10 lucruri pe care doar un bărbat iubitor le va face pentru femeia sa.

Bărbații și femeile, după cum arată practica, își exprimă iubirea și grija diferit.

Însă există cel puțin 10 lucruri pe care un bărbat iubitor le face pentru femeia pe care o iubește din toată inima.

1. Va face pentru tine fapte frumoase fără niciun motiv.

Un bărbat iubitor îți va cumpăra flori în drum spre casă. Te va trezi cu cafeaua preferată. Îți va scrie pe parcursul zilei, chiar dacă știe că ești ocupată. El vrea să știi că indiferent unde este și ce face, se gândește mereu la tine.

2.  El te va face să te simți încrezătoare.

Un bărbat iubitor întotdeauna te va lăuda pentru cum arăți, chiar dacă tocmai te-ai trezit și ai părul ciufulit. Te va face să te simți cea mai frumoasă persoană din lume. Nu te va lăsa niciodată să crezi că trebuie să-ți schimbi aspectul pentru a-i face pe plac. Bărbatul iubitor va avea grijă să te simți mereu încrezătoare.

3. Întotdeauna te pune pe primul loc.

Dacă îi spui că te deranjează comunicarea constantă cu colegele sale, el va înceta să facă asta. Dacă îi spui că vrei să cunoști oamenii cu care petrece cea mai mare parte a timpului, cu siguranță te va prezenta. El îți va urmări întotdeauna sentimentele.

4. Va fi răbdător și înțelegător.

Foarte mulți bărbați se ceartă cu iubitele lor în perioada critică a lunii. Însă un bărbat iubitor nu te va judeca dacă mănânci o cutie de înghețată, iar apoi mai dorești și pizza. El înțelege că în această săptămână ești iritabilă și emoțională, dar oricum te iubește.

5. El te va însoți la toate evenimentele de familie plictisitoare. 

Un bărbat iubitor nu va fi împotrivă să vină la cea de-a 60-a aniversare a bunicii tale – pentru că de fapt, el o iubește la fel de mult ca și tine. El va petrece timpul cu nepoții tăi și va vorbi despre sport cu bunicul tău, chiar dacă nu este un mare fan al fotbalului, pentru că știe cât de special este pentru tine.

6. Nu-și va aminti de greșelile din trecut.

Un bărbat iubitor nu va folosi greșelile tale din trecut în timpul certurilor. Cu toții facem greșeli și el te va ierta și va uita, pentru că vrea să se concentreze pe prezent și să fie fericit cu tine.

7. Nu va permite să ai gânduri negative.

Bărbatul potrivit nu te va face niciodată să simți că exiști doar pentru plăcerea lui. El va avea grijă să nu te dezamăgească. Va fi atent, grijuliu și blând. Nu va permite niciodată să crezi că te folosește.

8. El va ține cont de opinia ta.

Un bărbat iubitor nu se va certa cu tine dacă nu ești de acord cu el în anumite privințe. Nu te va face să simți că trebuie să fii de acord cu tot ce spune. Nu-ți va lua dreptul la opinie. Dimpotrivă, este fericit când îți exprimi și îți aperi opinia.

9. Te va face fericită dezinteresat, fără a cere nimic în schimb.

Bărbatul iubitor te va invita la cină sau într-o excursie romantică, fără a-ți cere să faci același lucru pentru el. El vrea să te vadă fericită. Și nu va urmări cine dintre voi face mai mult, dar va încerca întotdeauna să te facă să te simți specială.

10. El nu se va supăra niciodată pe tine pentru că îți exprimi sentimentele.

Un bărbat iubitor nu se va înfuria dacă îi spui că nu ești de acord cu relația de prietenie pe care o are cu colega sa de lucru. El nu-ți va spune că ești prea sensibilă, nebună sau geloasă când îl întrebi cine îi scrie mesaje.