Un miracol pe zi și poți deveni magician fără să-ți dai seama.

Magician poți deveni din întâmplare. Fără să observi. Mulți oameni își trăiesc viața fără să conștientizeze că sunt magicieni. Probabil e mai bine așa. Nimeni nu știe de unde vin aceste cunoștințe. Nimeni! Iar cei care din întâmplare au aflat despre asta, nu mai sunt oameni.

Poți deveni magician din cauza iubirii. Iubirea este un motiv bun. Omul orbit de iubire trece imperceptibil granița invizibilă și ajunge în lumea miraculoasă. Iar acest lucru este echivalent cu expunerea la radiații – supradoza duce la consecințe ireversibile. Asupra celui îndrăgostit cade atât de multă fericire, încât el, literalmente, spulberă totul în calea sa. Disperarea celui îndrăgostit este ca o prăpastie. Iar indiferența și apatia, fac îndrăgostitul asemănător unei pietre. Cum poți observa că te schimbi? Nicicum. Pentru că iubirea este un secret.

Și totuși, prezența magicianului, chiar și a celui care nu știe că e magician, este simțită de către oameni. Alături de el ți se îmbunătățește brusc starea de spirit și sănătatea, lucrurile încep să se aranjeze, te simți capabil și talentat. Radiația magică invizibilă, în doze moderate, este benefică tuturor.

O singură minune pe zi. Pentru început. Apoi se permite și două, trei, șaptesprezece, dar începe cu una. În caz contrar, nu-i vei simți gustul. Cel mai bine este, desigur, să începi dimineața devreme – odată cu răsăritul soarelui. În zori, mulți oameni fac lucruri importante – și păsările cântă mai tare, și animalele ies din vizuină, și oamenii crează secrete. Dar dacă îți place să dormi, nu contează, fă minunea imediat ce te trezești. Ești leneș dimineața? Reprogramează miracolul pe mai târziu. Poți începe oricând.

Miracolul trebuie să fie proaspăt și nemaiîntâlnit până acum. Desigur, acest lucru nu înseamnă că un astfel de miracol nu a fost inventat de altcineva. Dar este important să fie nou pentru tine. De exemplu, oamenii zboară. Nu ca păsările, ci ca oamenii. Nu este nevoie să dai din aripi, dacă nu le ai – există alte modalități de a zbura. Încearcă mersul zburător. Omul s-ar părea că nu merge, ci zboară, abia atinge pământul. Și dacă atingi pământul puțin mai rar, apoi tot mai rar – nu este deloc dificil să zbori ușor și simplu.

Oare nu este un miracol?