Tot adevărul despre trădare și ce aduce ea, de fapt, în viața omului.

Omul care a fost trădat – nu pierde ceva important pentru sine, ci mai degrabă scapă de cătușele care îl împiedică să avanseze în viață și să cucerească noi înălțimi.

Când omul își ia rămas bun de la trecutul său, el primește o nouă cale spre viitorul său. Pentru că tocmai durerea și suferința pe care le experimentează în acest moment, îl ajută să primească un har la fel de puternic.

Lumea noastră fizică este strâns conectată cu cea astrală, iar emoțiile noastre sunt o punte de legătură între aceste lumi. Și cea mai puternică legătură, care ne ajută să urmăm calea – este durerea noastră mentală.

Adesea, se întâmplă că omul ajunge într-un punct în care se blochează și nu reușește nicidecum să-l depășească. În astfel de momente, numai durerea poate înlătura toate restricțiile, trezindu-i mintea, pentru ca el să poată găsi modalități ce îl vor ajuta să avanseze. Tocmai durerea este acel impuls care face omul să schimbe ceva în viața lui și să se miște mai departe. Această modalitate este incorporată în noi de natură. De aceea, omul care se mișcă înainte, nu poate să nu sufere.

Pentru ca omul să se manifeste și să avanseze, trebuie să piardă ceva în schimb. Totul se întâmplă pentru că în acest moment are loc o alegere. El, fie alege să-și trăiască trecutul, fie alege să meargă spre viitor.

Omul este o ființă egoistă, de aceea vrea să fie cel mai important în viața sa și să controleze tot ce se întâmplă în ea. În acest moment, el neagă soarta și Creatorul și începe să experimenteze. Însă oricât de bine ai planifica totul, planurile tale pot eșua și nu poți face nimic în acest sens.

În astfel de momente, în om se naște durerea și teama că va pierde tot ce a avut, iar viața lui se va schimba. Omul se teme de schimbări, chiar mai mult decât de durere.

De aceea, merită să ții minte că trădarea – este o intersecție, unde poți face o alegere care îți va permite să mergi mai departe prin viață.