Femeia îngrijită respectă aceste 5 reguli și atrage privirea tuturor.

Pentru a fi pe placul celor din jur, dar în primul rând pe placul tău, merită să te gândești la o îngrijire adecvată! Spre deosebire de procedurile complexe și costisitoare, îngrijirea personală necesită investiții minime. Tot ce ai nevoie este să-ți rezervi 60 de minute în fiecare zi și să respecți următoarele reguli:

1. Îngrijește-ți părul 

Părul sănătos este cartea ta de vizită. Dacă este curat, mătăsos, strălucitor, fără capete despicate, poți fi sigură că vei atrage privirea celor din jur. Prima etapă în îngrijirea personală ai trecut-o cu brio…

Dacă starea părului lasă de dorit, nu amâna! Cumpără-ți șampoane speciale, măști și vitamine de calitate. Mănâncă bine și dormi suficient.

2. Pielea sănătoasă, netedă.

Oricare ar fi problemele dermatologice – acestea pot fi rezolvate. Vei opta pentru procedurile cosmetice din saloanele de înfrumusețare sau pe metodele casnice verificate – depinde doar de tine.

3. Manichiura și pielea mâinilor.

Nu este un secret că pielea catifelată a mâinilor provoacă invidie albă celor din jur. Și dacă „imaginea” este completată de o manichiură îngrijită și discretă – atunci ești la înălțime!

Important: evită unghiile lungi și picturile țipătoare cu multe pietre. Toate acestea sunt de domeniul trecutului.

4. Silueta

Stereotipurile rămân în trecut și nu mai vorbim despre parametrii 90-60-90, ci despre lucruri reale care înfrumusețează orice femeie. Indiferent dacă ai câteva kilograme în plus sau ești slăbuță, nimeni nici nu se va uita la asta dacă îți vei menține postura dreaptă și vei merge grațios.

5. Abilitatea de a te îmbrăca frumos

Desigur este important să ai grijă de lucruri, păstrându-le curate și cu un aspect prezentabil. Am fost învățate asta încă din copilărie.

Dar este la fel de important să poți crea o ținută modernă, armonioasă, în care lucrurile se combină nu numai după schema de culori, ci și după stil. Evaluează-ți silueta și alege doar ceea ce ți se potrivește – este un lucru cu adevărat important!

Orice femeie își poate dezvolta simțul stilului. Ai nevoie doar de dorință și câteva lecții de stil.