O femeie înțeleptă ne spune care este cea mai importantă lege a iubirii fericite.

Libertatea – este unul dintre cei importanți indicatori ai calității vieții. Este un indicator care arată alegerea, decizia și calea corectă în viață. Dacă acesta vă lipsește, merită să vă gândiți, deoarece trăiți în detrimentul vostru, vă supuneți involuntar sclaviei, ceea ce nu duce la nimic bun.

Libertatea – este indicatorul unei relații armonioase și corecte între două persoane, iar atunci când lipsește sau este insuficientă, se dezvoltă egoismul și narcisismul, iar oamenii prin aceste acțiuni generează cruzime și neglijare.

O relație sănătoasă – este atunci când vă pasă unul de celălalt, dar nu doriți să vă schimbați reciproc. O relație sănătoasă – înseamnă să-ți iubești partenerul, și în același timp să-l lași liber și să-l accepți așa cum este, fără a-l forța la ceva. Este timpul pe care îl petreceți împreună, dar, în același timp, nu vă impuneți prezența și acest timp nu vă împovărează. Sunt darurile spirituale și recunoașterea – care nu vor fi întotdeauna reciproce, dar nici nu cereți reciprocitate.

O relație sănătoasă este atunci când oamenii se simt bine împreună, dar nu-și fac partenerul sensul vieții. Este atunci când oamenii sunt într-o relație, dar rămân liberi. Este capacitatea de a vă despărți, fără teama de a vă pierde pentru totdeauna. Este abilitatea de a comunica și de a-ți putea împărtăși problemele. Este capacitatea de a-ți împărtăși cunoștințele și în același timp, fără a vă învăța reciproc.

Dacă aceste sentimente sunt reciproce – o astfel de relație are toate șansele să devină fericită și de durată, iar sentimentele dintre parteneri, în timp, vor deveni și mai puternice.

Să trăiești într-o astfel de relație este frumos și interesant, pentru că nu te simți ca o pasăre în colivie. Ți-ai întins aripile și zbori liber, te bucuri de viață, fără a pierde încrederea partenerului.

Cuplurile care au cunoscut libertatea – se simt cele mai fericite. Acești parteneri sunt deschiși și sinceri unul cu celălalt, nu ascund nimic și nu se înșală reciproc. Ei se simt liberi și fericiți – pentru că libertatea le oferă bucurie.

De regulă, astfel de uniuni durează o viață. Ele nu pot fi distruse. Sunt solide și indestructibile, deoarece sunt construite pe adevăr și onestitate. Nu există minciună și falsitate. Nu există greșeli și comunicare goală. Există doi parteneri cu drepturi egale, care se simt bine împreună, dar în relație nu-și pierd libertatea personală.

Libertatea – este cel mai prețios dar pe care omul l-a primit vreodată de la Dumnezeu. Pentru a deveni cu adevărat fericiți, trebuie să învățați să nu pierdeți acest dar și să-l folosiți în scopul destinat. Protejați-vă libertatea și fiți fericiți.