6 lucruri pe care nu merită să le faci pentru bărbat, oricât ți-ar cere.

Îndrăgostindu-se, femeia își dorește ca partenerul ei să se simtă confortabil. Ea încearcă să-i îndeplinească toate dorințele. Dar unele dintre ele pot avea un efect dăunător asupra relației și a stimei de sine, prin urmare, ele nu ar trebui să existe într-o relație sănătoasă:

1. Bărbatul vrea să fie la curent cu toate achizițiile tale.  

Controlul bărbatului cu privire la cheltuieli, reduce stima de sine a femeii la nivel inconștient. Dacă alesul tău te întreabă mereu despre costul tuturor achizițiilor, acesta este un motiv să te gândești.

Cel mai periculos lucru este că femeia își poate forma obiceiul de a economisi pentru sine. Atunci când cumperi lucruri noi, învestești în tine și în dispoziția ta bună.

2. Te roagă să-ți schimbi aspectul

Orice femeie este individuală. Dacă partenerul tău indică spre defectele aspectului tău, înseamnă că nu te acceptă complet. Femeia ar trebui să-și schimbe aspectul sau silueta doar din proprie inițiativă. Dacă te simți armonios, în niciun caz nu îndeplini dorința bărbatului. Un partener de încredere te va accepta indiferent de aspect.

3. Îți cere să faci sau să nu faci copii.

Astfel de decizii se iau doar de doi oameni iubitori și fiecare femeie are dreptul să decidă – dacă vrea să fie mamă sau nu. Nașterea unui copil este cel mai responsabil moment în viața fiecăruia. Presiunea bărbatului asupra femeii cu dorința de a face copii, îi afectează în mod negativ confortul psihologic. Nu merită să te bazezi complet pe bărbat. Oamenii uneori nu sunt siguri de dorințele lor.

4. Îți spune cu cine să comunici și cu cine nu.

Atunci când bărbatul îți reduce cercul de comunicare, acesta este un semn al lipsei de respect față de spațiul tău personal. Prietenii tăi sunt alegerea ta. Dorința partenerului de a-ți controla comunicarea – indică încercarea sa de a te domina. Alesul tău nu ține cont de opinia ta.

5. Vrea să fii ”vesta” lui.

Dacă partenerul tău, din anumite motive, are probleme, el nu ar trebui să-ți ceară compasiune și milă. Simțind milă pentru sine, partenerul se relaxează, iar asta îi poate provoca rezultate și mai deplorabile. Ar trebui să încerci să fii obiectivă.

6. Îți cere să lucrezi sau să renunți la munca ta.  

Fiecare femeie simte limitele stării sale armonioase. Atunci când bărbatul îți spune că ar trebui să lucrezi sau nu, sau insistă asupra unui anumit domeniu de activitate – acest lucru este greșit. Atunci când partenerul nu ține cont de opinia femeii, acesta este un semn că nu-i pasă de pacea ei interioară.