O spun chiar bărbații. 6 situații în care femeia nu trebuie să tacă și să ierte.

Orice bărbat în relație tinde să fie lider. El vrea ca femeia să-l asculte, să-i ierte orice gafă și să închidă ochii la toate greșelile și faptele jignitoare.

Dar dacă femeia trece cu vederea totul, ea își pierde respectul în ochii lui. Orice bărbat puternic vrea să vadă alături de sine o femeie demnă. Potrivit bărbaților, femeia nu ar trebui să-i ierte partenerului următoarele lucruri:

1. Minciuna

Da, bărbații pot minți cu pricepere, dacă vor considera necesar. Dar dacă este prins cu minciuna și femeia se comportă de parcă nu s-a întâmplat nimic, bărbatul își pierde respectul pentru ea, pentru că asta o caracterizează ca fiind o persoană slabă și prea dependentă de relație.

2. Zgârcenia

Zgârcenia masculină este una dintre cele mai proaste calități. Dacă bărbatul câștigă suficient, dar încearcă să economisească pentru partenera sa, prin asta își arată indiferența fața de ea, punând-o pe locul secund al vieții sale. Dacă femeia tace smerită și se resemnează, ea își pierde valoarea în ochii partenerului.

3. El nu vrea să-și caute o muncă decentă.

Bărbații toată viața sunt în căutarea unui loc cât mai confortabil. Există cazuri frecvente când bărbatul are un loc de muncă fără perspective, dar nu vrea să schimbe nimic, nu caută opțiuni mai bune. Se întâmplă, de asemenea, că bărbatul nu lucrează deloc și se preface că acest lucru este normal.

O femeie adevărată întotdeauna va găsi modalități de a-și motiva partenerul, îl va face să-și schimbe viața, iar dacă acesta nu este de acord, îl va părăsi. Dacă ea trece cu vederea nepăsarea lui, mai devreme sau mai târziu, ambii vor degrada.

4. Nu-și asumă responsabilitatea pentru viața sa.

Încă o poziție de viață comodă, atunci când bărbatul pune responsabilitatea și luarea deciziilor pe umerii fragili ai femeii. Femeile slabe își asumă rolul de ”cal muncitor” și întrețin familia. În ciuda faptului că bărbatul poate obține beneficii din această situație, mai devreme sau mai târziu o astfel de femeie îi va provoca dezgust, pentru că ea își va pierde feminitatea.

5. Nu este capabil să-și protejeze femeia.

Rolul principal al bărbatului în relație este să-și protejeze femeia și să-i ofere ajutor atunci când este necesar. Dacă bărbatul este slab, iar femeia îl iartă, închide ochii, îi găsește scuze, atunci el, dându-și seama că ea îi acceptă natura „nebărbătească”, pierde respectul pentru ea. O femeie adevărată, în primul rând, se apreciază și nu va permite ca alături de ea să fie un astfel de personaj.

6. El critică femeia.

Găsește tot felul de motive – pentru trăsăturile de caracter, comportamentul necorespunzător, aspectul neatractiv, supa fără gust etc. Dacă bărbatul își permite astfel de reproșuri, iar ea tace și îl iartă, mai devreme sau mai târziu se va transforma într-o umbră, iar nivelul pretențiilor va crește și mai mult. În cele din urmă, o astfel de femeie nu va mai fi interesantă pentru nimeni, nici pentru sine, nici pentru bărbat, nici pentru ceilalți.