4 semne care te avertizează că partenerul tău ar putea fi infidel

Trădarea – este cel mai rău lucru care se poate întâmpla într-o relație. Nimeni nu este pregătit pentru ea și din acest motiv este și mai dificil să o accepți și să o depășești. Ți-e dificil să înțelegi cum omul în care ai avut încredere și l-ai iubit mai mult decât viața, a putut să-ți facă asta.

Mulți bărbați mai devreme sau mai târziu își găsesc amante. Unii trădează de dragul emoțiilor noi, alții din cauza lipsei de atenție și iubire din partea partenerei legitime, alții pur și simplu se îndrăgostesc și iubirea le umbrește rațiunea.

Cu toate acestea, foarte puțini bărbați găsesc în sine puterea și curajul să fie sinceri cu partenera lor. Toți ceilalți duc o viață dublă.

Dacă simți că în relația voastră s-a schimbat ceva, dar nu poți înțelege ce anume, acordă atenție comportamentului său și cuvintelor pe care ți le spune. Iată câteva semne care indică faptul că ai un partener infidel:

1. Este foarte gelos.

Majoritatea femeilor, din anumite motive cred că gelozia este un semn al sentimentelor puternice, când, de fapt, aceasta este lipsa de încredere.

Dacă partenerul tău este gelos, te controlează, te sună în mod regulat și îți scrie mesaje – acesta este un comportament prea suspect care ar trebui să te avertizeze, nu să te mulțumească. Dacă omul se comportă astfel, cel mai probabil că nu are conștiința curată.

2. În familia lui trădarea este ceva normal.

Dacă părinții lui s-au înșelat unul pe celălalt, dar ambii tratează acest lucru ca pe ceva normal și trăiesc de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic, atunci cel mai probabil, partenerul tău nu va considera trădarea ceva rău.

3. În viața lui a existat deja infidelitatea.

Dacă în altă relație partenerul tău și-a înșelat iubita, există probabilitatea să-ți facă și ție la fel. Nu-ți face iluzii și nu crede cuvintele sale dulci că la voi totul va fi diferit. Oamenii nu se schimbă.

4. Nu-și asumă responsabilitatea pentru cuvintele și faptele sale și se pune mai presus decât tine.

Dacă alesul tău nu știe să-și asume responsabilitatea pentru viața lui, atunci nu ar trebui să-l iei în serios. O astfel de persoană nu va aduce nimic bun în viața ta. În plus, fii atentă cu bărbații care dau vina pe ceilalți pentru toate păcatele lumii. Este foarte probabil ca atunci când te va trăda, să nu-și admită vinovăția, ci te va învinovăți pe tine. Fii pregătită pentru asta, dacă decizi să-ți legi viața cu o astfel de persoană.

Desigur, suntem ființe umane și putem greși. Cu toate acestea, cel mai dificil lucru într-o astfel de situație, nu este trădarea, ci minciuna care poate dura ani întregi. Iar tu în tot acest timp continui să trăiești alături de el și, fără să vrei, găsești scuze comportamentului său atipic. Continui să-l crezi și să-i fii fidelă.