7 semne care sugerează că relația voastră nu are viitor.

Perioada pasiunii și iubirii oarbe mai devreme sau mai târziu trece, de aceea îndrăgostiții se confruntă cu probleme de rutină și dezacorduri, pentru care pot fi complet nepregătiți. Dar iubirea adevărată este capabilă să depășească toate obstacolele, în timp ce lipsa sincerității unuia dintre parteneri se manifestă tocmai în perioadele dificile. Dacă observați unul sau multe semne în relația voastră, se poate spune că ea nu are viitor.

1. Neacceptarea hobby-urilor, intereselor, defectelor. 

Uneori chiar oamenii iubitori nu pot accepta hobby-urile, obiceiurile și manierele ciudate, dar în acest caz ei încearcă să găsească compromisuri, să se pună de acord cu partenerul. Dacă persoana iubită te învinovățește constant de ceva, dar nu vrea să găsiți un compromis, atunci, evident, nu ar trebui să te bazezi pe înțelegere reciprocă în viitor. În timp, doar vor fi mai multe reproșuri, precum și nervi pierduți în scandaluri.

2. Lipsa sprijinului.

Oricine poate merge la întâlniri și distracții cu partenerul, dar nu oricine te poate susține în momentele dificile, îți poate oferi sfaturile necesare și te poate ajuta la rezolvarea problemei. Prin urmare, dacă auzi doar reproșuri și negativism ca răspuns la solicitările tale, în viitor nu te așteaptă nimic bun cu această persoană.

3. Sentimentul de singurătate în relație.

Unii oameni sunt căsătoriți de ani buni și se simt singuri, pentru că așteptau ca în timp să apară sentimentele necesare, dar minunea nu s-a întâmplat. Înstrăinarea poate fi resimțită încă de la primele etape ale relației, dacă acorzi atenție acestui lucru și încerci să pui totul la locul său. În caz contrar, poți trăi singur(ă) toată viața, având un partener permanent.

4. Planurile voastre de viață sunt prea diferite.

Unul dintre parteneri își dorește o familie puternică, o casă mare și mulți copii, iar celălalt este fixat pe realizările profesionale sau călătorii. Cum puteți găsi înțelegere reciprocă într-o astfel de situație? Pentru că niciuna dintre părți nu va dori să cedeze, din moment ce a tins spre visurile sale toată viața și nu va dori să sacrifice acest lucru de dragul altei persoane. Și dacă unul dintre parteneri se sacrifică, riscă să fie nefericit toată viața. Ai nevoie de o relație în care tu sau partenerul veți fi nefericiți?

5. Lipsa încrederii.

Nu este ușor să construiești o relație cu cineva care este gelos, chiar și fără motive. Astfel de oameni, datorită paranoiei, sunt uneori capabili de acțiuni teribile. Partenerul îți va urmări fiecare pas, îți va verifica regulat toate gadget-urile și va face periodic scene de gelozie. Nu vei putea construi niciodată o relație normală cu o astfel de persoană, în schimb îți vei distruge nervii.

6. Timpul liber îl petreceți separat.

Îți petreci toată ziua liberă cu prietenii, iar partenerul în acest moment este ocupat cu hobby-urile sale? De ce se întâmplă asta? Oare nu dorești să-ți împărtășești fiecare minut liber cu jumătatea ta? Dacă acest lucru se întâmplă regulat, atunci iubirea lipsește într-o astfel de relație.

7. A dispărut respectul din relație.

Dacă înainte alegeai cu atenție cuvintele, încercând să arăți respect și să te cerți cât mai puțin cu persoana iubită, acum vă insultați reciproc cu cele mai groaznice cuvinte. Relația voastră s-a depreciat complet, iar sentimentele au rămas în trecut, de aceea menținerea acestei uniuni de dragoste este absolut inutilă.