O poveste amuzantă: Jurnalul soțului care a rămas singur o săptămână.

Ce se va întâmpla dacă îți vei lăsa soțul singur o săptămână? Desigur, el îți va spune că se descurcă și poți pleca liniștită. Dar oare este așa?

Pe un forum am găsit o poveste amuzantă – jurnalul soțului care a trăit singur o săptămână. Amuzant și din viață…Se dedică tuturor bărbaților.

Duminică: Ieri soția mea a plecat. Am rămas singur. O săptămână. Câinele a sărit în pat, dând fericit din coadă. Ne-am îmbrățișat. M-am trezit bine dispus. Mă plimb prin apartament – fără grabă. Acum pot fuma oriunde vreau. Mi-am planificat rutina zilnică. Am calculat cât timp îmi va lua spălatul, bărbieritul, plimbarea câinelui. Îmi rămâne mult timp liber! Nu înțeleg de ce soția mea se plânge tot timpul de lipsa lui? Seara am aprins o lumânare, am șters masa cu un prosop proaspăt – am creat o atmosferă festivă. Curățenia și spălatul vaselor le-am lăsat pe mâine.

Luni: M-am întors de la serviciu seara târziu. Vasele murdare încă mai erau în chiuvetă. Trebuie să-mi revizui puțin rutina zilnică. Câinelui i-am explicat că vacanța nu durează veșnic. La cină, am încălzit pasta de ieri.

Marți: Mi-am luat o zi liberă – treburile casnice îmi iau mai mult timp decât mă așteptam. Am dormit mai mult. Câinele nu a așteptat plimbarea de dimineață și a făcut-o direct în coridor. Am curățat după el, dar dragostea pentru câine nu mai e aceeași. Mirosul a rămas și a trebuit să stropesc cu deodorant. În bucătărie am descoperit că cârnații pot fi încălziți în supă și mâncați direct din oală. Am decis că nu trebuie să fac ordine zilnic, așa cum dorea soția mea. Important e să nu uit să-mi scot încălțămintea la intrare și să spăl labele câinelui.

Miercuri: Deja e prânzul – nu voi face patul astăzi. Câinelui nu-i fac mâncăruri complicate. Cred că va trece la mâncare uscată. Mie mi-am deschis o cutie de pește în ulei. A apărut o problema cu chiuveta – este înfundată cu coji de cartofi, grăsimi răcite și paste. Bărbieritul zilnic este un anacronism și o pierdere de timp, deci îl voi ignora.

Joi: Nu mai mătur podeaua. Această muncă a început să mă enerveze. Am luat câinele cu mine la birou, l-am lăsat la intrare. Motto-ul serii – sărbătoare fără conserve! La cină doar ceea nu necesită deschidere, feliere, ungere. Am băut ceai și am mâncat o chiflă.

Vineri: Mizeria din apartament s-a transformat într-un haos incontrolabil. Câinele furios a rupt cămașa soției și o pereche de pantofi. Am vrut să-l cert, dar nu mai dă vesel din coadă. Este furios de ceva. Seara am decis să nu mă dezbrac. Oricum dimineața trebuie să mă îmbrac din nou. Și patul va fi mai ușor să-l fac.

Sâmbătă: Eu și câinele am decis să mâncăm împreună. Direct din frigider. Au făcut-o repede pentru a nu-l ține deschis mult timp. Nu mai îngheață și miroase urât din el. Decid să fac un singur lucru corect – iau câinele și ieșim la plimbare. Dacă supraviețuiesc până mâine, soția mea va suporta consecințele. Cum a putut să mă lase singur o săptămână întreagă. Și mi-a lăsat în grijă și acest câine!