20 de cele mai frumoase și înțelepte citate ale Monicăi Bellucci.

Monica Bellucci – Zeița italiană la care visează mulți bărbați, nu poate fi comparată cu nicio actriță. Carisma și feminitatea ei naturală, nu lasă niciun bărbat indiferent. În plus, Monica Bellucci este mama a doi copii minunați, cunoaște trei limbi și iubește yoga.

Am adunat pentru tine cele mai bune citate ale Monicai Bellucci din care te poți inspira și învăța lucruri importante:

1. Nimeni nu ne aparține: nici soții, nici copiii. Cu oamenii pe care îi iubim, doar putem împărtăși ceva. 

2. Oamenii pot ierta multe: mintea, talentul, dar niciodată frumusețea.

3. Femeia poate iubi de parcă nu ar pleca niciodată. Dar poate veni o zi, când pleacă – de parcă nu ar fi iubit deloc.

4. Pentru mine, a îmbătrâni – înseamnă a deveni mai bună!

5. În opinia mea, este o prostie, să fii tânără și frumoasă și să fii întreținută de un moș cu bani și să-ți pierzi viața la petreceri. Frumusețea ar trebui să ne ajute să găsim armonie, dragoste și sens în această lume nebună.

6. Cunoașterea umană a crescut semnificativ în sfera tehnologiilor – dar nu și în sfera sentimentelor.

7. Frumusețea pentru femeie devine o problemă doar în două cazuri: când nu o ai și când nu ai altceva decât frumusețe.

8. Nu aș vrea să mă întorc niciodată la vârsta de 20 de ani. Acum sunt mult mai fericită decât atunci, pentru că la aceea vârstă de abia ne cunoaștem, încercăm să înțelegem cine vrem să fim și suferim de îndoială de sine. Acum știu exact ce vreau și fără de ce nu pot trăi.

9. Frumusețea devine vibrantă și interesantă când este ascunsă de îmbrăcăminte.

10. Feminitatea – este armonie, naturalețe și senzualitate.

11. Nu înțeleg femeile care spun că dorința masculină le umilește. În opinia mea, ele pur și simplu nu sunt în armonie cu sine.

12. Întotdeauna le spun fetelor tinere: „Învățați să vă iubiți corpul!” Idealul nu există și este evident că femeia cu forme nu este mai puțin frumoasă decât cea slabă. Trebuie doar să înveți să te accepți așa cum ești.

13. Să simți confort interior – nu este modul în care arăți la exterior, ci modul în care te simți în interior.

14. Frumusețea este cu adevărat o putere, dar numai dacă știi să o folosești. Este la fel ca un Ferrari: dacă nu știi să-l conduci, nu ai nevoie de el.

15. Nu este nevoie să urăști oamenii care te invidiază. Astfel ei recunosc că ești mai bună.

16. Fiecare femeie vrea să fie iubită.

17. Iubirea trăiește doar atunci când există respect reciproc și libertate. Dorința de a-l poseda pe celălalt ca pe un obiect – este absurdă.

18. Cineva mi-a spus că în interiorul tuturor artiștilor există ”frumoase adormite” și de fiecare dată jucând rolul, una dintre aceste frumuseți se trezește. În interiorul nostru este tot. Trebuie doar să vedem asta.

19. Nu voi fi niciodată slabă. Sunt destul de leneșă. Îmi place să mănânc. Eu, cea adevărată – sunt așa. Și nu intenționez să devin falsă.

20. Oricât de puternică este femeia, ea așteaptă un bărbat mai puternic. Și nu pentru ca el să-i limiteze libertatea, ci să-i dea dreptul de a fi slabă.