Nici nu bănuiești la ce se uită bărbații. 6 acțiuni firești care le trezesc imaginația.

Uneori, noi, femeile fiind ocupate cu treburile cotidiene, nici nu bănuim cât de mult trezim imaginația bărbaților. Iar ei privindu-ne, savurează și obțin plăcere.

Îți oferim o listă cu acțiuni firești, care literalmente înnebunesc bărbații și pe care sunt gata să le privească ore în șir:

1. Când te aranjezi

Gesturi obișnuite și subtile de aranjare, precum netezirea părului sau aplicarea parfumului. Femeia face asta fără să acorde atenție acțiunilor sale, dar dintr-o parte, totul pare mai mult decât încântător, în special  pentru ochiul masculin.

2. Când dansezi în timp ce faci curățenie. 

Un mop în loc de pilon, mișcări active cu coapsele și o sticlă cu spray în loc de microfon – cine nu s-a răsfățat astfel? În același timp, ne simțim extrem de jenate dacă cineva ne privește în acest moment. Însă bărbații consideră că este foarte drăguț și amuzant atunci când femeia se distrează și acționează frivol.

3. Când ți-ai luat o haină nouă și te privești în oglindă. 

În sfârșit ai rochia sau blugii visurilor tale care stau perfect pe tine. Bărbații adoră să urmărească femeia care se privește în oglindă, privirea lor în acest moment se bucură de liniile corpului feminin și de rochia nouă, desigur.

4. Când gătești ceva gustos

Privirea concentrată, degetul pe care îl lingi seducător încercând ceva la gust, nasul pătat de făină și șorțul frumos (purtat în mod ideal pe corpul gol) – este ceea ce bărbații sunt gata să privească veșnic.

5. Când îți scoți machiajul

Nu credeți glumele în care femeile sunt ridiculizate că nu pot fi recunoscute dimineața fără machiaj. Bărbații înșiși recunosc că procesul de reîntoarcere a frumuseții naturale este incredibil de fascinant și te face să uiți de orice.

6. Când te bucuri de mesajul lui

Unii bărbați intenționat trimit mesaje femeii iubite, fiind în aceeași cameră cu ea și cu plăcere îi urmăresc reacția – privirea luminoasă, zâmbetul sincer, sentimente de bucurie. Nimic nu este mai frumos decât să-ți vezi persoana iubită cum se bucură.

Surprinzător, dar de multe ori acțiunile mici, inobservabile apropie oamenii, iar bărbaților le provoacă dorință. S-ar putea să nu-ți dai seama cât de mult îi place bărbatului tău să te urmărească și ce emoții sincere trăiește în același timp.