10 semne că fostul partener încă te mai iubește și vrea să restabiliți relația

Dacă te întrebi ce sentimente are fostul partener pentru tine, cel mai probabil că și ție ți-au rămas sentimente calde pentru el. Atât de calde încât nu ești împotrivă să restabiliți relația.

Dar cum să afli dacă și el vrea același lucru? În acest articol, îți vom spune despre cele 10 semne care pot indica faptul că fostul partener încă te mai iubește.

1. Atunci când te întâlnește se bucură sincer.

Dacă v-ați întâlnit după o perioadă lungă și bărbatul, în ciuda răcelii tale, literalmente înflorește când te vede, devine extrem de amabil, arată elemente de flirt, probabilitatea că mai are sentimente calde pentru tine, este foarte mare. Și, se pare că, nu este împotrivă să restabiliți vechea relație!

2. De fiecare dată reacționează diferit

Există o mare probabilitate că fostul partener își face griji pentru această despărțire. Și probabil ar fi fericit să restabilească vechea relație, dar îl chinuie îndoielile. Acest comportament schimbător indică faptul că încă mai are sentimente pentru tine. Și destul de puternice.

3. Reacționează prea emoțional atunci când te întâlnește întâmplător.  

Aici nu este atât de important în ce se varsă această emoționalitate – agresivitate, prietenie sau dispoziție depresivă – este important că încă îl mai emoționezi.

4. Încearcă să-ți atragă atenția.

Dacă fostul partener mai are sentimente calde pentru tine, cu siguranță va încerca să te anunțe cumva că în interiorul lui speranța reîntâlnirii este încă vie. Cel puțin va încerca să-ți atragă atenția. Inclusiv, prin publicarea prea activă a unor fotografii pe rețelele sociale.

5. Vorbește întotdeauna cu nostalgie despre vremurile din trecut. 

Foștii parteneri uneori se întâlnesc, socializează, servesc prânzul sau cina împreună – nu este nimic neobișnuit. Dacă tu și fostul partener ați păstrat acest obicei după despărțire, observă cum vorbește despre perioada în care ați fost împreună.

Dacă bărbatul mai simte ceva pentru tine, el își va aminti mereu de vremurile în care ați fost împreună, va avea doar amintiri pozitive, va vorbi despre cele mai amuzante situații și momente bune. În astfel de conversații, se observă clar nostalgia lui pentru relația din trecut.

6. Îți iese mereu în cale

Dacă dintr-o dată observi cu surprindere că îl vezi mai des decât înainte, probabil că într-adevăr îi este dor de tine și de relația voastră. Vrea să te vadă mai des, să-și declare emoțiile, dar se teme de respingere. Ați putea reîncepe relația din nou, dar mai întâi trebuie să te asiguri că nu este o coincidență (de exemplu, că s-a mutat în casa vecină!).

7. Nu are o nouă relație, deși a trecut destul timp.

Dacă a trecut destul de mult timp, dar fostul tău iubit este în continuare singur, acesta este un motiv să te gândești. Poate că nu a găsit o persoană mai bună decât tine? Sau nu te-a lăsat niciodată să pleci din inima lui, în ciuda lunilor sau chiar a anilor trecuți? Această teorie poate fi verificată doar pe cale practică.

8. Îți urmărește activitatea pe rețelele sociale.

Imediat ce postezi ceva pe rețelele sociale (în special o imagine cu tine!) fostul tău partener este unul dintre primii care îți apreciază sau îți comentează activitatea. Acest lucru vorbește despre faptul că urmărește îndeaproape oricare dintre acțiunile tale pe rețelele sociale.

9. Îți trimite mesaje de felicitare. 

Dacă fostul tău partener îți trimite în mod regulat mesaje de felicitare în cele mai importate zile, acest lucru poate spune că în suflet mai păstrează sentimente calde pentru tine. Desigur, doar ar putea fi o persoană politicoasă. În acest caz, ține cont de circumstanțele în care v-ați despărțit.

10. Întotdeauna este dispus să-ți ofere ajutorul

Există situații în viață în care avem nevoie de ajutor. Și faptul că fostul partener îți răspunde cu ușurință la astfel de apeluri, poate însemna că între voi a rămas o relație bună și pentru el nu este o povară să te sprijine. Observă cât de des face acest lucru.

Cel mai probabil, încă te iubește și mai are speranța de reuniune. Dar pentru a verifica asta, spune-i ceva de genul: ”Ce aș face fără tine”, „Apreciez cu adevărat ajutorul tău”. Privește reacția lui, acordă atenție răspunsului său.