10 calități pentru care bărbații puternici își venerează femeile

Pentru un mascul-alfa căutarea partenerei ideale nu este o misiune ușoară.

Să fii alături de un bărbat puternic nu este atât de simplu. Ei sunt foarte exigenți și își caută o parteneră pe măsură.

Ce calități caută în femeia lor bărbații alfa?

1. Fidelitatea

Pentru bărbații alfa, loialitatea este una dintre cele mai importante calități. Bărbații puternici sunt posesivi, ei nu vor împărți cu ceilalți ceea ce le aparține numai lor. Un astfel de bărbat va cere de la femeia sa fidelitate necondiționată, pentru că a ales-o dintre multe altele.

2. Inteligența 

Inteligența femeii are o importanță deosebită pentru bărbatul alfa. Cu o femeie frumoasă, dar nu prea inteligentă, se plictisește repede.

3. Pasiunea

Masculii-alfa sunt conduși de pasiune, scopul lor este de a-ți crea o viață confortabilă. Însă, nu orice femeie este pregătită să trăiască o astfel de viață cu el. Un bărbat puternic are nevoie de o parteneră care să țină pasul cu ritmul său de viață.

4. Sensul

Pentru un bărbat puternic, totul are un scop și un motiv. Dacă femeia va putea stimula și inspira bărbatul alfa, ea va deveni pentru el femeia ideală.

5. Autocontrolul

Autocontrolul este o calitate unică, ce transformă visurile în realitate, iar masculii alfa îl posedă. Ei au nevoie de o femeie care știe să-și controleze viața și pe sine. Cu toate acestea, ea nu trebuie să-l controleze pe el.

6. Spontaneitatea

Bărbații alfa iubesc secretele, imprevizibilitatea, suspansul. Când există un secret, apare interesul și acel sens. Aceștia sunt capabili să calculeze situația cu câțiva pași înainte, motiv pentru care sunt în fruntea grupului. Astfel de bărbați nu ar trebui să-și piardă niciodată interesul.

7. Răbdarea

Să trăiești cu un bărbat alfa nu este ușor, dar interesant și în siguranță. Dacă vei manifesta răbdare și nu-l vei cicăli, atunci în viața lui nu va fi nimic mai valoros decât tine.

8. Încrederea în sine

Bărbații alfa sunt oameni încrezători și doresc ca femeia să aibă încredere în ei. Pentru un astfel de bărbat, nu este nimic mai plictisitor decât o femeie nesigură. Indecizia nu îl excită.

9. Grija

Adevărul e că acești bărbați sunt foarte egoiști. Dacă ai devenit obiectul pasiunii lor, atunci nivelul tău de grijă ar trebui să fie mult mai mare decât al altora. El face fapte – iar tu îl sprijini.

10. Încăpățânare moderată

Bărbatul alfa apreciază punctul de vedere al femeii, dar să fie argumentat corect.