Omul cu energie pozitivă este ușor de recunoscut: în prezența lui te simți mai bine.

Omul cu energie pozitivă este ușor de recunoscut: în prezența lui te simți mai bine. Atât din punct de vedere emoțional cât și fizic. Mai mult decât atât, această persoană poate să stea în tăcere și să citească o revistă, să spună glume și povești, să cânte la pian sau să danseze penibil … Nu contează ce face. Pur și simplu toți cei din jur se simt mai bine. În prezența acestui om ți se îmbunătățește starea de spirit și vrei să trăiești.

Este posibil ca persoanele cu energie pozitivă să nu fie conștiente că au o astfel de abilitate. 

Se spune că energia nu are nici semnul „plus” și nici „minus”; Însă, în cineva energia se transformă în radiații toxice, într-un gaz otrăvitor. Iar în altcineva – în nectar și elixirul vieții. Totul depinde de om. De sufletul și atitudinea lui față de oameni. Nu trebuie să fie un sfânt. El doar are suflet bun: are dragoste și milă pentru oameni. El însuși s-ar putea să nu fie prea sănătos, puternic sau tânăr. Dar energia vieții se transformă în el într-un medicament vindecător pentru alții. El devine un medicament și salvarea celorlați.

În prezența persoanelor încărcate pozitiv, plantele prind viață, animalele se recuperează și oamenii se vindecă. Izbucnirea subtilă a energiei și zâmbetul ușor care apare în prezența unei astfel de persoane – este începutul vindecării.

Apare distragerea de la problemă; atenția de la boală se transferă la această persoană și îți apar „gândurile bune” care le înghesuie pe cele rele.

Astfel, oamenii cu energie pozitivă îi influențează pe ceilalți. Ar fi frumos să le oferim sprijin și să le arătăm simpatie, mulțumindu-i pentru forțele primite. În cele din urmă și ei sunt vii și au nevoie și de o atitudine bună din partea celorlați. Atunci se va restabili echilibrul. Acest lucru este foarte important – să existe un echilibru al schimbului de energie.

Autor – Anna Kiryanova, Psycholog.