Cum să-ți aștepți corect jumătatea? 5 pași din experiența personală.

5 pași care te vor ajuta să întâlnești bărbatul unic:

Credința

Primul lucru pe care ți-l pot spune din propria experiență este că, trebuie să ai o credință nezdruncinată că întâlnirea voastră se va întâmpla. Nimeni nu trebuie să-ți zguduie această credință: nici părinții, nici sora, nici prietenele. Trebuie să fii sigură că Universul îți va trimite această întâlnire, că ea se va întâmpla în viitor. Credința ta ar trebui să fie fermă.

Atunci când suntem copii credem în asta, dar maturizându-ne, credința noastră slăbește, părinții încearcă să ne căsătorească cu cineva, ceea ce este o mare greșeală. Aș fi comis această greșeală de nenumărate ori, dar de fiecare dată mă întorceam la credința mea.

Descriere clară

După o despărțire grea, am luat o foaie și mi-am notat cum vreau să-l văd, cum ar trebui să fie pentru mine. Nu m-am concentrat prea mult pe aspectul exterior, am scris doar că ar trebuie să fie atractiv pentru mine și mai înalt.

Celelalte caracteristici le-am descris în detaliu: caracterul, hobby-urile sale, atitudinea față de mine, modul în care petrecem timpul împreună, să fie burlac, să aibă o locuință separată, mașină proprie etc.

De asemenea, îți recomand să scrii cum ești alături de el, cum te face să te simți. De exemplu: necesară, dorită, iubită… Pune această foaie în geantă și poart-o cu tine, citește-o periodic.

Ai nevoie de asta pentru a vedea întotdeauna punctul de reper, pentru a nu face alegerea greșită. Atunci când m-am căsătorit și mi-am găsit foița cu descrierea, am fost fericită să observ că tot ceea ce mi-am notat, s-a îndeplinit.

Dezvoltare

Trebuie să continui să te dezvolți și astfel să-ți crești vibrațiile energetice. Citește cărți despre feminitate, mergi la diferite cursuri, dezvoltă-ți noi abilități, înscrie-te la un club de psihologie și frecventează-l.

Toate acestea te fac diferită, mai interesantă, mai educată, plină, puternică din punct de vedere energetic. Aceste vibrații vor atrage persoana pe care ai cerut-o Universului. Doar așa îi vei inspira admirație. Problema e doar timpul.

Verificări

Aceasta este partea cea mai grea. Viața îți va trimite diferiți bărbați să te pună la încercare. Când te dezvolți și ai un reper clar, viața vrea să te testeze. Bărbații vor intra în viața ta pentru a-ți testa puterea. Adesea, după ce te-au verificat, acești bărbați dispar. Cineva pleacă, nu mai sună, cu cineva nu mai comunici, făcând loc pentru bărbatul potrivit.

Vigilență

După verificare, vine un moment de calm, apoi parcă prin magie are loc întâlnirea voastră. Și aici cel mai important este să fii vigilentă și să recunoști omul potrivit. Să nu-l atribui categoriei „verificări”, ci deja categoriei „unic”.

Vreau să închei acest articol cu o frază puternică spusă de un înțelept, care la un moment dat m-a influențat foarte mult:

”Este mai bine să fii singură și fericită, decât nefericită cu cineva.”