3 acțiuni importante pentru formarea stabilității emoționale.

Stabilitatea emoțională – este una dintre cele mai căutate abilități în societatea modernă. Un om stabil din punct de vedere emoțional se caracterizează prin reținere, rezistență la stres, știe să se concentreze asupra realității și să nu răspundă lucrurilor mici enervante.

Cum să-ți formezi stabilitatea emoțională?

IARTĂ!

A ierta înseamnă a-ți curăța creierul de sentimente și emoții inutile, cum ar fi resentimentele, furia, ura. Eliberează-i pe toi cei care te-au rănit. A fost alegerea lor. Ei, de asemenea, vor răspunde pentru răul provocat. Dar aceasta deja nu este povestea ta.

Nu ține niciodată supărarea pe nimeni. Oamenii, de obicei, nu vor să facă rău în mod deliberat. Când acționează greșit, ei în primul rând vor să-și facă lor bine. Dar, din păcate, acționează așa cum știu. Și prea puțini știu să-și facă bine lor și altora în același timp.

MULȚUMEȘTE!

Acest sentiment minunat ne umple pe fiecare dintre noi. Dacă mulțumim nu pentru că „trebuie”, ci sincer, pentru ceea ce a fost în viața noastră, primim energie pentru a ne mișca.

Mulțumește în fiecare zi oamenilor, situațiilor, soarelui, vieții. Mulțumește în fiecare zi pentru lucrurile mici care îți fac viața strălucitoare și interesantă.

APRECIAZĂ!

Adesea alergăm în viitor și nu știm să ne concentrăm pe prezent. Însă în prezent este concentrată o cantitate imensă de energie. Pentru a învăța să apreciezi prezentul, privește fiecare zi, privește-ți viața și desemnează ceea ce ai astăzi.

Te-ai trezit, soarele a răsărit, ai o familie, un loc de muncă, un mic dejun delicios. Bucură-te! Ați reușit să câștigi bani, să comunici cu familia și prietenii, să-ți îmbrățișezi copilul. Bucură-te! Pentru că mulți oameni de pe pământ nu au toate acestea.

Îți recomand să dedici fiecărei practici cel puțin o săptămână.

Prima săptămână, iartă-i pe toți. Amintește-ți de toți cei care ți-au făcut rău sau te-au jignit.

A doua săptămână îți recomand să o dedici practicii recunoștinței. Mulțumește în fiecare zi pentru fiecare lucru mic.

A treia săptămână, observă și apreciază tot ceea ce-ți este drag și important în viață!

Și vei fi surprins(ă) cum în 3 săptămâni viața ta va prinde culori noi și se va umple de fericirea mult așteptată!