Ce distruge interesul masculin? Aceste 6 lucruri în comportamentul femeii.

Imaginea femeii – nu este doar aspectul. Aceasta include și comportamentul, și caracterul femeii. Pentru a deveni populară în rândul bărbaților, trebuie să corespunzi anumitor parametri. Dar unele femei se comportă astfel, încât bărbații preferă să le evite.

Ce distruge interesul masculin înainte ca acesta să se manifeste:

1. Dorința excesivă de a fi pe plac

Uneori, dorind să lase o impresie plăcută despre sine, femeia merge prea departe. Este atât de dornică să fie pe placul bărbatului, încât folosește metode ridicole, de la umor prost până la flirt teribil. Lingușirea nedisimulată, de asemenea, respinge bărbații.

2. Creșterea propriei semnificații

Unele femei intră atât de mult în rolul de vedetă, încât se transformă în ființe egoiste și narcisiste, care își văd doar propriile dorințe. Uneori, trebuie să cobori cu picioarele pe pământ și să observi că există și alte persoane în jur care merită respect.

3. Bogăția simulată

De cele mai multe ori nici nu există bogăție. Acesta este modul preferat al fetelor care au probleme financiare și cu toate forțele încearcă să arate că în viața lor totul este la cel mai înalt nivel. Îmbrăcăminte de marcă, iPhone cumpărat pe credit și fotografii din cele mai luxoase restaurante – toate acestea nu-ți cresc ratingul în ochii bărbaților, ci, dimpotrivă, îl scad aproape la zero.

4. Simplitatea excesivă

Atunci când femeia este atât de simplă încât pune întrebări lipsite de tact și povestește detalii intime din viața ei personală, bărbații doar rămân nedumeriți și încearcă să se distanțeze de o astfel de persoană.

5. Dorința de a părea mai inteligentă decât este

Bărbații adoră femeile inteligente. De aceea, multe dintre ele fac tot posibilul să-și arate cunoștințele. Uneori, femeia face asta în momentul și în locul nepotrivit, creând situații extrem de incomode care o expun într-o lumină proastă. Nu-ți adaugă deloc puncte să pretinzi că ești cea care nu ești cu adevărat.

6. Feminism deschis

Bărbații sunt atrași de doamnele independente și autosuficiente, care resping orice ajutor și obțin totul singure. O astfel de femeie provoacă dorința de a fi cucerită și ”îmblânzită”.

Dar atunci când demonstrația feminismului ajunge la extreme și femeia se transformă într-o ființă care urăște bărbații, apărându-și drepturile pe care nimeni nu i le-a luat, acest lucru arată maniacal și paranoic. Bărbații evită astfel de feministe, pentru că nimeni nu știe ce au în minte.