12 semne în conversații că bărbatul este interesat de tine.

Uită de bărbatul care îți scrie, iar cinci zile mai târziu îți trimite un meme, ignorându-ți ultima întrebare. Acesta nu este potrivit pentru tine. Dacă bărbatul te place cu adevărat și vrea o relație cu tine, va fi evident din obiceiurile enumerate mai jos!

1. Îți trimite mesajul la timp.

Promite că îți va scrie imediat ce se întoarce de la sala de sport și el chiar se ține de cuvânt. Nu te face să rămâi trează toată noaptea, așteptând reluarea conversației.

2. Nu-i ia mult timp să-ți trimită mesajul.

Dacă bărbatul te place, el nu te va face să aștepți câteva ore sau zile. Îți va răspunde într-un timp rezonabil.

3. De multe ori îți scrie primul, fără să aștepte inițiativa de la tine

Este minunat să întâlnești un bărbat care este mereu în contact cu tine. Dacă te place cu adevărat, el va începe întotdeauna corespondența.

4. Îți scrie, chiar dacă nu are întrebări

Bărbatul care vrea să se întâlnească cu tine, nu transformă fiecare mesaj într-un interviu. El îți poate scrie doar pentru a-și împărtăși gândurile sau ideile, pentru că îi place să vorbească cu tine.

5. Vorbește deschis despre interesul său.

El nu ascunde că așteaptă cu nerăbdare întâlnirea sau că îi place să comunice cu tine. Dacă te place, nu va pierde timpul ascunzând acest lucru.

6. Îți scrie la ore diferite. 

El îți scrie nu numai noaptea târziu, ci și în timpul zilei, arătând că nu are nimic de ascuns, de exemplu, în comparație cu bărbatul care devine sociabil la sfârșit de săptămână dacă se îmbată sau se plictisește.

7. El confirmă planurile

Dacă bărbatul face acest lucru el, ca și tine, vrea să vă întâlniți și este serios cu privire la întâlnirile voastre.

8. Îți scrie după întâlnire

Nu este necesar să fie un mesaj imediat după întâlnire, dar cel puțin în ziua următoare ar trebui să te informeze că a petrecut timpul minunat și ar dori să se întâlnească din nou. Dacă bărbatul te place cu adevărat, el este cu un pas înaintea evenimentelor și stabilește o altă întâlnire.

9. Vorbește deschis despre viața lui

Să scrii mesaje nu este dificil. Dacă bărbatul îți spune că nu știe să scrie bine, aceasta este o minciună: pur și simplu nu vrea să comunice cu tine. Dacă bărbatul te place, el va vorbi deschis despre viață, vei ști despre munca sa, despre prieteni și visurile sale.

10. Ultimul mesaj îl primești de la el

Îi place să-ți dorească noapte bună. Acest lucru vorbește despre faptul că se gândește la tine.

11. Menține conversația.

Dacă nu-i ești indiferentă, el îți va pune întrebări clarificatoare. Dacă i-ai spus că ai avut o zi proastă, va fi interesat să afle ce s-a întâmplat.

12. Trece la un nou nivel de comunicare

Mai devreme sau mai târziu, ar fi plăcut să treceți la conversațiile prin telefon pentru a-i auzi vocea și a vorbi real, mai ales dacă v-ați cunoscut prin internet. Poate suna de modă veche, dar dacă bărbatul te place cu adevărat, el va dori asta și va încerca să înceapă o conversație telefonică, fără a se limita la corespondență.