6 motive pentru care uneori merită să ignori bărbatul care-ți place.

Bărbații adesea acționează de parcă nu ar avea nevoie de nimeni. Însă încearcă să-i ignori și vezi ce se întâmplă. Aceasta este una dintre cele mai sigure metode de a cuceri și a ține obiectul atenției tale.

Când vine vorba de iubire, cheia succesului constă în capacitatea de a pune stăpânire pe gândurile sale. Ignorând bărbatul, îi poți aprinde interesul, provocându-l să-ți caute atenția.

De ce să ignori bărbatul?

În cazul bărbaților, totul este destul de simplu. Dacă îi urmărești, ei fug de tine. Dacă ești prea intruzivă, dispar. Dacă ești prea accesibilă, nu ești atât de atractivă pentru ei. De ce uneori merită să ignori puțin bărbatul care-ți place?

1. Trezește în el instinctul de vânător. 

În fiecare bărbat trăiește instinctul de vânător. Nu este nimic mai atractiv pentru el decât urmărirea a ceea ce nu poate prinde sau avea.

Arătând o oarecare indiferență și făcându-l să se simtă că nu ești la îndemâna lui, îi vei intensifica dorința. Acest lucru poate părea o prostie, dar cel mai mult ne dorim ceea ce nu avem.

2. Stimulează-i ambiția

Bărbatul vrea să se simtă învingător și să aibă succes în toate domeniile. Dacă vei fi un vârf de neatins pentru el, atunci vei deveni cel mai dorit obiectiv. În ciuda neputinței, bărbatul totuși va spera să te cucerească.

Dorind să recâștige controlul, el pur și simplu înnebunește, pentru că, în ciuda eforturilor sale, te comporți de parcă nu-ți pasă. Nu crede că va renunța la tine. Ignorarea îl va face să depună și mai mult efort.

3. Ajută-l să-ți simtă unicitatea

Atunci când unei femei îi place bărbatul, ea încearcă să-i atragă atenția în toate felurile posibile, flirtează, prinde fiecare cuvânt și îi gâdilă orgoliul.
Dacă vrei să câștigi atenția bărbatului trebuie să fii diferită de restul.

Ignorarea îl va confunda. Fetele care nu-l interesează nu se pot dezlipi de el, iar cea care i-a atras atenția nu vrea să știe nimic despre el. Acest lucru îl va face să creadă că ai ceva special.

4. El îți va căuta atenția.

Mulți bărbați își doresc atenție și admirație. Dacă pretinzi că nu-ți pasă, asta îl va face să depună mai multe eforturi pentru a-ți câștiga atenția. Cu cât mai mult nu obține atenția ta, cu atât devine mai obsedat.

5. Învață-l să te aprecieze

Unii bărbați își neglijează femeia, nu-i acordă atenție sau se uită la altele. Ignorarea poate fi o modalitate bună de a-i arăta cum e atunci când depreciezi sentimentele cuiva. Îngrădindu-te, îl faci să se gândească de două ori la cât valorezi pentru el.

De asemenea, îi vei da o lecție importantă. Dacă nu se poate schimba și nu te poate trata altfel, nu îți va fi greu să pleci de la el.

6. De dragul menținerii relației pașnice

Uneori, merită să ignori bărbatul pentru a-l ține în frâu. Unii bărbați adoră să-și provoace iubitele, mai ales dacă vor să-i provoace anumite sentimente. Dacă bărbatul încearcă periodic să te dezechilibreze, încearcă să-i ignori comportamentul. Refuzând să participi la jocurile sale, vei opri în cele din urmă acest comportament și probabil chiar veți avea o relație mai calmă.