5 lucruri care fac femeia matură irezistibilă în ochii bărbaților

În timp ce femeia tânără visează și își face griji, femeia matură se bucură de viață și de societatea bărbaților. În același timp, ea nu se teme să ajungă în situații jenante, pentru că a învățat demult să le evite și nu-și face griji ce vor spune alții despre ea.

Nu-și face iluzii: știe bine ce poate aștepta de la bărbat și ce se întâmplă doar în romanele de dragoste. Spre deosebire de femeile tinere, care caută bărbați pe care ar putea să se bazeze, femeia matură are suficiente resurse pentru a-și bucura iubitul.

Iată și alte 5 lucruri care fac femeia matură irezistibilă în ochii bărbaților:

1. Ea va suna prima și va răspunde la sărut la prima întâlnire

Femeia adultă nu-și ascunde sentimentele în spatele unor stereotipuri depășite, preferând să-și stabilească regulile sale, decât să urmeze regulile cuiva. În loc să ezite și să piardă timpul, ea acționează eliminând prejudecățile – și obține ceea ce dorește.

2. Îi spune direct bărbatului ce simte.

Dacă în timpul unei întâlniri îi este foame, ea nu va vorbi despre mâncărurile preferate, ci va spune direct că vrea să mănânce. Dacă bărbatul îi trezește dorința de intimitate, ea nu se va preface că este indiferentă față de această parte a vieții, ci îi va spune despre asta. Pentru că este directă și sinceră, ea găsește limbaj comun cu bărbații mult mai ușor.

3. Poate oferi un cadou și plăti pentru sine

Nu va face o tragedie dacă trebuie să-și achite ceașca de cafea, în plus, poate servi și bărbatul. În același timp, ea nu poate fi cumpărată. Dacă femeia matură intră într-o relație, bărbatul poate fi sigur că ea este ghidată de sentimente și nu de interes: pentru că tot ce îi poate cumpăra – ea deja are.

4. Întotdeauna are în rezervă o poveste interesantă

Femeia matură este capabilă să găsească un subiect comun cu orice interlocutor. La fel de ușor va spune o poveste interesantă și va râde la o glumă, va rupe tăcerea cu o remarcă adecvată și va ajuta bărbatul să se deschidă în conversație.

Cu toate acestea, ea știe nu doar să vorbească, ci și să asculte, fără a întrerupe interlocutorul și fără a-și exprima grăbit punctul de vedere.

5. Ea îți poate oferi sfaturile necesare.

Cu o femeie matură bărbatul poate vorbi de la egal la egal. Dacă îi împărtășește o problemă, ea va putea să-i ofere sfaturi bazate pe experiența ei de viață, îl va ajuta să înțeleagă comportamentul și motivația celorlalți oameni, să-și dea seama de o situație complicată. Bărbații văd într-o astfel de femeie un prieten și o tratează cu respect.