Pentru a evita conversațiile serioase, bărbatul slab va utiliza aceste 5 fraze.

Bărbatul slab – este un exemplar destul de des întâlnit în ultimul timp. Un astfel de partener nu este capabil de acțiuni serioase, nu are voință puternică și este înclinat să pună responsabilitatea pe umerii femeii, să-și ”ascundă capul în nisip” la cea mai mică dificultate. Când încep problemele în relație, bărbatul slab nu-și exprimă imediat nemulțumirea acumulată. Dar cu expresii voalate își varsă negativismul asupra femeii, temându-se de confruntări directe și conversații serioase.

1. “Putem vorbi altă dată?”

Imediat ce începi o conversație serioasă, bărbatul propune să o amânați, inventând o mulțime de scuze. Cel mai probabil, vrea să petreacă cât mai puțin timp cu tine, întrucât simte emoții negative din interacțiune. Și din cauza nehotărârii și a slăbiciunii, pur și simplu îi este frică să vorbească direct despre asta, de aceea amână constant conversația, în speranța că mai devreme sau mai târziu vei uita.

2. „Trebuie să fiu singur.”

Bărbatul ar putea avea mai multe motive pentru retragere – este obosit, bolnav, fără dispoziție etc. Dar de multe ori, bărbatul se retrage pentru a nu fi aproape de persoana care îl irită. Pentru o persoană slabă, aceasta este opțiunea ideală – să spună că are nevoie de spațiu personal, pentru a nu explica nimic și pentru a nu începe o conversație serioasă.

3. „Eu chiar te tratez bine”

De obicei, această frază este pronunțată după ce femeia ofensată îi spune partenerului despre asta. Un bărbat slab nu merge niciodată la atac, el se ascunde în spatele acestei fraze, ca un scut, pentru a se face nevinovat.

4. „M-ai înțeles greșit”

O altă frază defensivă cu care bărbatul slab se apără de reproșuri și atacuri împotriva lui. Imediat ce femeia simte emoții negative în adresa ei, el imediat o asigură că nu l-a înțeles corect.

Chiar poate schimba situația în așa fel încât ea să se simtă vinovată, iar el va ieși din nou basma curată și va evita conversațiile delicate în care trebuie să-și arate puterea și determinarea.

5. „Să ne odihnim puțin unul de celălalt”

Toată lumea știe că după o astfel de „odihnă” în relație, totul devine și mai rău. Dar pentru un bărbat slab, o astfel de ofertă este o opțiune excelentă de a se elibera de toată responsabilitatea și de a evita luarea unei decizii. El acționează ca întotdeauna – se preface că nu s-a întâmplat nimic special și trebuie să ia o pauză scurtă. În plus, acesta este un motiv pentru a nu vedea o vreme care femeia care îl irită.