5 semne aproape imperceptibile că bărbatul este îndrăgostit de tine.

Sentimentele bărbatului s-ar putea să nu fie foarte vizibile la prima vedere, dar dacă le analizezi, înțelegi clar că în preajma ta deja există cineva care te iubește cu adevărat și nu trebuie să mai cauți în altă parte.

Dacă alături de tine există o persoană care se comportă în acest fel, fericirea este mai aproape decât îți imaginezi.

1. Bărbatul este întotdeauna alături de tine în momentele dificile.

Orice s-ar întâmpla, el este primul care îți vine în ajutor. Va veni noaptea și va porni mașina blocată sau te va ajuta cu unele probleme cotidiene. Și face toate astea imperceptibil, discret.

Gândește-te, cine este prima persoană care îți vine în minte atunci când ai dificultăți? Sau apare de nicăieri, oferindu-ți ajutorul. Și nu așteaptă o recompensă pentru asta sau laudă. Iar la cuvintele de recunoștință îți răspunde – ”Oh, sunt lucruri mici!” Dar în secret, este foarte posibil, să aștepte sentimente reciproce.

2. Îți simte starea de spirit

Doar un bărbat îndrăgostit este capabil să capteze schimbările neobișnuite în starea emoțională a femeii. Acest lucru se datorează faptului că el întotdeauna își urmărește obiectul pasiunii. Și poate citi cele mai mici schimbări în comportamentul ei, analizându-i cuvintele, gesturile și privirea. Bărbatul care urmărește mult timp o femeie – nu este indiferent față de ea.

3. Încearcă să fie alături de tine

El încearcă mereu să fie cât mai aproape de tine. Acest lucru nu deranjează, întrucât nu este insistent și nu intră în viața ta. Dar astfel de intersectări se întâmplă mai des decât cu alte persoane. Pur și simplu vrea să te vadă cât mai des.

4. Vorbește despre tine numai lucruri bune

Vei afla din întâmplare cum te-a admirat într-o companie sau cum te-a apărat împotriva atacurilor, încercând să demonstreze contrariul. Asta vorbește despre faptul că nu vede defecte în tine, iar o astfel de „orbire” este tipică numai celor îndrăgostiți.

5. Îți cere sfatul

Dacă bărbatul este interesat de părerea ta și îți urmează sfaturile, acesta este un semn bun.

Opinia ta este importantă pentru el sau vrea să devină mai bun, pentru ca mai târziu să-i acorzi atenție. Faptul că îți urmează sfaturile poate fi privit și ca un grad ridicat de încredere. O trăsătură caracteristică multor bărbați îndrăgostiți.