5 trucuri inofensive și eficiente care îl vor face să-și amintească mereu de tine.

Ești la etapa dezvoltării unei relații romantice și totul merge bine, dar se pare că vrei mai mult. Ai nevoie de încrederea că iubitul tău se gândește mereu la tine. Există câteva trucuri inofensive care te vor ajuta să obții rezultatul dorit.

1. Un lucru mic, dar plăcut

Pentru ca iubitul tău să-și amintească mereu de tine, oferă-i un mic cadou care va fi asociat doar cu tine. Este important ca bărbatul să-l folosească zilnic – poate fi o geantă, o ceașcă, un ceas etc. Nu este deloc necesar să cumperi cadouri costisitoare, ai nevoie de acest lucru doar pentru a intra în câmpul vizual al partenerului.

Aceasta este o tehnică simplă, care funcționează întotdeauna foarte bine.

2. Mesaje drăguțe

Conținutul unor astfel de mesaje ar trebui să fie puțin îndrăzneț și frivol, nu-ți fie teamă să provoci bărbatul, lasă-l să se gândească ce anume ai vrut să-i spui. Aici este important să nu fii intruzivă și să-i trimiți mesaje interminabile. Un astfel de comportament poate provoca efectul opus și, în loc să se gândească la tine cu căldură, bărbatul va simți iritare severă. Unul-două mesaje vor fi suficiente.

3. Puterea mirosului

Mirosul este ca un magnet puternic care poate atrage emoțiile și amintirile necesare. Același principiu poate fi aplicat și în cazul persoanei dragi.

Pentru a face acest lucru, trebuie să alegi cel mai delicat și mai subtil parfum (o condiție prealabilă – iubitului tău ar trebui să-i placă). Asigură-te că dormitorul este umplut constant cu această aromă. Folosește acest parfum când vă întâlniți. Bărbatul va asocia acest miros exclusiv cu tine.

4. Lucrurile ”uitate”.

Asigură-te că în apartamentul său există întotdeauna amintiri despre tine. Pentru a face acest lucru, ”uită” unul sau mai multe dintre lucrurile tale.  Poate fi o agrafă de păr, o broșă, o brățară. De fiecare dată, privind obiectul drăguț, bărbatul se va gândi la tine.

5. Cuvântul magic

Pentru a face bărbatul să se gândească constant la tine, găsește pentru el un cuvânt „intim” care va fi asociat cu cele mai plăcute momente. Rostește-l întotdeauna în dormitor în momentele de intimitate – poate fi cuvântul „magie” sau „de neuitat”. Trebuie să te asiguri că acest cuvânt îi provoacă întotdeauna amintiri plăcute asociate cu tine.