10 semne că bărbatul te place, dar se teme de sentimentele sale.

Mulți bărbați nu sunt obișnuiți să-și exprime deschis emoțiile. Ei preferă să-și mențină imaginea de bărbat macho și brusc descoperă că sentimentele îi controlează.

Iată 10 semne că bărbatul te place, dar se teme de sentimentele sale:

1. Te privește îndelung

Cunoști acel sentiment când simți privirea cuiva asupra ta? Știi că el face asta, dar nu vrei să ridici capul, pentru a nu distruge momentul. Dacă își va da seama că tu știi că te privește, se va întoarce imediat.

2. Comportament contradictoriu

Ba este plin de dragoste, grijuliu și atent cu tine, ba devine rece și detașat. De la el vin semne contradictorii și nu poți înțelege cum să te comporți. Singura întrebare este dacă ești suficient de răbdătoare să aștepți până își va mărturisi simpatia sau, vei pleca, gândindu-te că pur și simplu te minte.

3. Este nervos alături de tine

Este vizibil nervos, dar nu ești sigură cu ce este legat acest lucru. Ei bine, se poate spune că te place, dar este speriat. Se teme că ar putea face ceva care ar strica totul. Vrea să fie totul perfect.

5. Se înroșește când ești în preajma lui

Nu doar femeile se jenează și se înroșesc. Și bărbaților li se întâmplă, mai ales în prezența obiectului dorințelor lor.

Dacă observi că se înroșește atunci când vorbește despre sine, acesta este un semn clar că te place, dar îi este teamă să recunoască. Îi pasă de ceea ce crezi despre el și vrea să facă cea mai bună impresie. Tot ce poți face este să-l ajuți să se simtă confortabil și să-i pui întrebări.

6. Transpiră 

Atunci când ne confruntăm cu ceva nou și necunoscut avem tendința să transpirăm. Imaginează-ți cum își face griji și transpiră bărbatul când merge la prima întâlnire. El vrea să facă impresie bună, dar în același timp încearcă să-și depășească nervozitatea. Nu fi prea strictă cu el. Încearcă să-l calmezi, zâmbind de glumele sale și află mai multe despre el. Îți dă semne că nu-i ești indiferentă, dar nu admite asta.

7. Semnale mixte

De la el vin mereu semnale mixte, pe care nu le poți înțelege. Ți se pare că încearcă să se joace cu tine sau să te manipuleze, arătând un comportament dezinteresat, dar instinctul tău îți spune că în adâncul sufletului nu-i ești indiferentă.

Bărbatul te poate îndepărta cu comportamentul său, însă atunci când își dă seama că are nevoie de tine, încearcă să te recupereze din nou.

8. Te ascultă atunci când vorbești despre problemele tale.

Bărbatul care este dispus să-ți asculte problemele – va fi un partener bun. Înseamnă că îi pasă de tine. Prin comportamentul său încearcă să-ți arate că, indiferent de orice va fi lângă tine să te protejeze necazuri.

9. Întoarce privirea 

Limbajul corporal este foarte important, în special atunci când abia începeți să vă cunoașteți. Dacă observi cum te privește și brusc întoarce privirea, acesta este un semn clar că are sentimente pentru tine, dar se teme să-ți spună acest lucru. Și probabil că nu va îndrăzni niciodată să-ți spună aceste cuvinte personal. Îi va fi mai ușor să-ți scrie despre simpatia lui, pentru că este încă nervos în prezența ta.

10. Este gelos atunci când alături de tine e un alt bărbat. 

Chiar dacă nu sunteți un cuplu, el va fi gelos dacă un alt bărbat va fi alături de tine. El vede un potențial rival și nu este pregătit să accepte asta. Vrea să te protejeze de toate privirile lacome și să te păstreze doar pentru sine.

Are sentimente pentru tine, dar nu este pregătit să admită acest lucru. Mai degrabă, se va comporta de parcă nu-l deranjează deloc și îți va spune că ești liberă să faci tot ce vrei, decât să recunoască ceea ce simte.