7 fraze cu care femeia „gâdilă” ego-ul bărbatului și îl face să se îndrăgostească de ea.

După cum se știe femeile iubesc cu urechile, iar bărbații cu ochii. În realitate, oricine adoră cuvintele plăcute, inclusiv bărbații.

Doar câteva cuvinte rostite de femeie, îl pot face să se îndrăgostească de ea. În special, la începutul relației, atunci când partenerii de abia se cunosc, iar sentimentele lor abia încep să apară.

1. „Ce păcat că nu ne-am întâlnit mai devreme.”

Fiecare bărbat va fi încântat să audă că este atât de special în viața femeii. Astfel, ea îi dă de înțeles că aștepta demult exact acest bărbat. Tot ce a fost până la el – își pierde sensul. Niciun bărbat nu va rămâne indiferent la astfel de cuvinte. În special, dacă și lui îi place femeia.

2. ”Nu-ți imaginezi cât de bine mă simt cu tine.”

Această frază poate fi spusă la orice etapă a relației – atât la început, cât și atunci când partenerii sunt împreună de ceva timp. Dacă îi spui astfel de cuvinte la începutul relației, bărbatul se va simți mai încrezător. Îi ”gâdili” ego-ul, ajutându-l să facă față emoțiilor și să acționeze mai decisiv.

3. ”Ești special, nu ești ca ceilalți.”

Una dintre cele mai puternice dorințe ale omului – să iasă în evidență din mulțime, să fie unic și special. Dacă astfel de cuvinte sunt rostite de femeia care îți place, atunci plăcerea este dublă. Reamintește-i cât mai des alesului tău că ocupă un loc special în viața ta.

4. ”M-ai cucerit de la prima vedere.”

Nu-ți fie teamă că această expresie va suna ca o lingușire nedisimulată, majoritatea bărbaților nici măcar nu se vor îndoi că te-au impresionat. Dacă dorești să-l ”legi” cât mai puternic de tine, spune-i periodic că este un adevărat superman în ochii tăi.

5. ”Mă înnebunești.”

Bărbații adoră complimentele. Ei, de asemenea, vor să fie siguri că atrag partenera nu doar emoțional, ci și fizic. De aceea, nu-ți fie teamă să-i admiri mușchii, bicepșii, tricepșii. Și nu contează că alesul tău nu are corpul lui Apollo – pur și simplu nu uita să-i admiri periodic aspectul.

6. ”Atingerile tale îmi provoacă fiori.”

Nu-ți fie teamă să pronunți această frază chiar la începutul relației, când tot ce este între voi – sunt doar sărutări și îmbrățișări la despărțire. Astfel de cuvinte setează într-un anumit fel bărbatul, dar și femeia care le pronunță. Nu te îndoi că relația voastră doar va avea de câștigat din asta.

7. ”Mă simt în siguranță cu tine.”

Niciun bărbat nu va rezista în fața acestei fraze. Cu astfel de cuvinte poți „programa” comportamentul bărbatului. Lasă bărbatul să nu aibă nici o îndoială că este o stâncă puternică ce adăpostește de intemperii o floare atât de delicată precum ești tu. Spune-i clar că ai nevoie de el și de puterea lui și atunci el va face tot posibilul să corespundă așteptărilor tale.