4 lucruri pe care le face o femeie inteligentă, atunci când nu mai vrea să continue relația.

Dacă femeia este inteligentă, atunci și în relație va acționa cu înțelepciune. Bărbații apreciază cu adevărat această calitate și încearcă să nu piardă femeia care o posedă. Dar lucrurile nu întotdeauna decurg perfect, de aceea femeia poate încheia relația care nu-i mai aduce bucurie.

Iată ce va face o femeie inteligentă, atunci când înțelege că nu mai poate fi într-o relație:

1. Va pune punctul pe”i”

O femei inteligentă va încerca să înțeleagă motivul pentru care nu vrea să mai continue această relație. Și acest motiv ar trebui să fie destul de specific. Ea nu se va ascunde în spatele acuzațiilor neclare, încercând să dea vina pe bărbat pentru ceea ce se întâmplă. Femeia își va aminti că recent s-a simțit bine cu acest bărbat, așa că merită o atitudine respectuoasă.

O femeie inteligentă va vorbi calm despre tot și se va asigura că sentimentele nu mai pot fi reînviate. Ea nu-și va învinui partenerul că este doar vina lui.

2. Evită sentimentalismul și romantismul

Ea va elimina tot romantismul din relație, făcându-o mai rece. Nu vor mai exista mesaje dulci de noapte bună sau buna dimineața, întâlniri sub lună și seri petrecute în liniștite lângă șemineu – ea va evita astfel de gesturi. După aceea, bărbatul va înțelege că relația a intrat în etapa finală.

3. Își permite mai multă libertate

De îndată ce femeia își dă seama că relația nu mai este valoroasă pentru ea, se va comporta corespunzător. Primul lucru pe care îl face – se îndepărtează de partenerul ei. Petrece tot mai puțin timp cu el, evită întâlnirile, spune că este ocupată și inventează alte motive pentru a nu se vedea cu el. În același timp, femeia găsește timp să se întâlnească, de exemplu, cu prietenii.

Ea se îndepărtează treptat, reducând teritoriul comun cu bărbatul.

4. Își face un nou cerc de comunicare 

Îndepărtându-se de partener, ea nu rămâne complet singură, dar își face alt cerc de comunicare, nu din rândul cunoștințelor comune. Bărbatul, cu surprindere, descoperă brusc că iubita lui are o viață separată de el, un teritoriu în care ea nu se grăbește să-l invite. El chiar ar putea crede că are pe altcineva, dar se va asigura rapid că acest lucru nu este adevărat.

Tot ce face femeia – încearcă să părăsească treptat relația, făcând-o mai puțin dureroasă atât pentru sine, cât și pentru partener.