O femeie care se respectă nu va accepta niciodată aceste 5 lucruri într-o relație.

Iubirea, desigur este un sentiment luminos care le aduce oamenilor multe momente fericite. Dar, uneori de dragul iubirii, se întâmplă ca femeile să îndure multe lucruri nedemne. În special, femeile îndrăgostite fac asta. De dragul iubirii, sunt gata să îndure atât insulte, cât și acțiuni umilitoare din partea bărbatului.

Dar o femeie care se respectă nu le va accepta într-o relație, niciodată, în nicio situație.

1. Agresiunea.

Toate femeile sunt atrase de bărbații puternici și curajoși. Da, un bărbat aparent curajos este și agresiv. Cei slabi nu vor putea apăra o femeie sau un copil.

Dar trebuie să existe o distincție. Dacă bărbatul tău îndreaptă agresiunea numai către tine,  înseamnă că și-a găsit victima potrivită pentru autoafirmare. Acest lucru nu trebuie permis.

2. Trădarea.

Aici, se are în vedere nu numai infidelitatea. Trădarea poate fi în orice. Chiar și în cele mai obișnuite fapte. Trădarea morală nu poate fi permisă, la fel ca și trădarea fizică.

3. Indiferența.

Dacă bărbatul folosește tot ceea ce îi dai, iar el nu-ți dă nimic în schimb și nu vrea să-ți dea, înseamnă că nu-i pasă de tine. Cel mai probabil este cu tine pentru comoditate. Dacă lucrurile se schimbă, dacă o astfel de situație nu-i mai convine, atunci fii sigură că nu va rămâne cu tine.

O femeie care se respectă nu va permite niciodată să fie schimbată atât de ușor din „iubită” în „abandonată”.

4. Nepolitețea

Uneori, bărbații își permit un limbaj nepoliticos, obscen și abuziv. Iar unele femei, adesea îi justifică (s-a întâmplat la furie, cui nu i se întâmplă?) și trec cu vederea acest comportament. Ele nu se gândesc la faptul că data viitoare astfel de înjurături vor zbura în direcția lor.

O femeie care se respectă, în niciun caz nu-i va permite bărbatului să o insulte.

5. Violența fizică

Nu poți justifica un bărbat care lovește o femeie. Un astfel de act este inacceptabil. Dacă bărbatul a făcut acest lucru, îl va repeta de mai multe ori.

Nicio femeie care se respectă nu i-ar permite partenerului să o lovească, altfel viața ei s-ar transforma în bătăi și umilințe constante.