O femeie puternică întotdeauna va cere aceste 13 lucruri într-o relație.

Dacă dorești să fii cu adevărat fericită – trebuie să ai cerințe față de oamenii pe care îi lași în viața ta sau cu care intenționezi să construiești relații. Și nu este vorba despre capricii sau cerințe exagerate. Vorbim despre condițiile de bază ale relațiilor sănătoase și armonioase.

Deci, ce ar trebui să solicite o femeie puternică într-o relație? Următoarele 13 lucruri! Este mult sau puțin? Aici, fiecare decide pentru sine. Este important să reții – de ele depinde fericirea ta.

1. RĂBDARE

Fără răbdare, nicio relație nu este posibilă – nici romantică, nici productivă, nici de prietenie. Uneori merită să taci, să te reții și să nu te arunci imediat în luptă. Desigur, dacă nu este vorba despre unele lucruri importante sau despre valorile tale.

2. RESPECT PENTRU LIMITELE STABILITE

Fiecare persoană își stabilește limite și nu numai cu partenerul. Prin urmare, este important ca aceste granițe să fie clare și concise. Nu aștepta până când partenerul va ghici ce nu-ți place sau ce este inacceptabil pentru tine. În primul rând, el nu-ți citește gândurile, și în al doilea – nu este deloc dificil de spus.

3. SIMȚUL UMORULUI

Zâmbetele și râsul sunt într-adevăr o parte necesară a iubirii și a relațiilor. Dacă nu puteți râde împreună, cum veți merge împreună prin viață? Ei bine, dacă partenerul tău este absolut lipsit de simțul umorului – situația este extrem de gravă. Fugi de el și imediat!

4. CREȘTERE ȘI DEZVOLTARE

Această creștere se întâmplă în fiecare zi, de-a lungul vieții. Dacă partenerul tău nu este pregătit pentru schimbări, este puțin probabil să puteți crea o relație sănătoasă. Doar nu vrei să-ți petreci toată viața într-o „cușcă”?

5. SIGURANȚĂ

Dacă nu te simți în siguranță lângă partener, asta se explică printr-un singur lucru: acesta nu este partenerul tău. Cea mai importantă persoană ar trebui să fie cea pe care te poți baza întotdeauna. Alături de el – este calm și confortabil. Dacă simți constant anxietate și neliniște – ceva nu este în regulă. Întreabă-te întotdeauna: „Mă simt în siguranță lângă persoana iubită?”

6. COMUNICARE

Dacă partenerul tău este închis și nu este dispus să comunice, înseamnă că nu vrea sau nu este pregătit să stabilească o legătură autentică cu altă persoană. Trebuie să fii sigură că lași în viața ta omul cu care poți discuta despre orice. Scopul oricărei relații este comunicarea, sentimentul că ești ascultată și auzită.

7. ÎNȚELEGERE

Niciunul dintre noi nu este perfect. Acest lucru este normal. De aceea, înțelegerea este atât de importantă și necesară. Partenerul tău ar trebui să înțeleagă că ești om ca toți ceilalți. Ceea ce înseamnă că nu ar trebui să ceară sau să aștepte perfecțiune.

Uneori vei acționa greșit, apropo, ca și el. Este important să vă înțelegeți reciproc, să vă simțiți.

8. ONESTITATE

Indiferent ce se întâmplă, întotdeauna trebuie să spui adevărul. Adesea este amar și poate indispune partenerul, dar această abordare este singura corectă. În caz contrar, vă veți împotmoli în minciuni și, în final, veți distruge încrederea și relația.

9. LIBERTATE

Atunci când pleci cu prietenele tale, nu înseamnă că îți părăsești partenerul sau nu-l iubești. Doar ar trebui să petreceți timpul separat din când în când. Fără libertate, iubirea moare. Ea – este o pasăre liberă.

10. RESPECT

Fără respect, nu se creează nicio relație. Dacă unul dintre parteneri nu are respect pentru celălalt, această relație este sortită la eșec. Chiar și cea mai mare dragoste moare într-o atmosferă de umilință, aroganță și ridiculizare.

11. SPRIJIN

Relația dintre doi oameni iubitori – este manifestarea celei mai strânse legături. Iar asta presupune și sprijin. Întotdeauna, în orice. Trebuie să fii sigură că, în orice circumstanțe, atât la bine cât și la greu, omul apropiat îți va lua partea.

12. BUNĂTATE

Orice persoană merită o atitudine bună. Chiar dacă partenerul tău este enervat sau obosit după muncă, nu este deloc dificil să-ți spună un cuvânt bun sau să te laude pentru cina delicioasă. Dacă nu-ți oferă nici măcar aceste lucruri mici – atunci cu siguranță nu mergeți pe același drum. Mai devreme sau mai târziu, o astfel de relație se va încheia.

13. FIDELITATE

Dacă partenerul tău nu poate renunța la obiceiul de a alerga după fiecare fustă, părăsește-l. În timp, el nu se va schimba, de aceea nu merită timpul sau efortul tău.