Alege-l pe cel care poate fi prieten, iar apoi – iubit.

Relațiile înfloresc atunci când există prietenie adevărată și apropiere emoțională. De aceea, alege-l pe cel care poate fi în primul rând prieten, și apoi iubit.

La baza oricărei relații se află prietenia. În primul rând, trebuie să fiți prieteni adevărați, atunci și iubirea va fi puternică și sănătoasă. Cu siguranță atracția fizică și dorința de intimitate sunt importante, dar insuficiente pentru o relație.

Alege omul nu pentru că este frumos pe dinafară și un amant minunat, ci pentru că este EL. Rămâi cu el pentru că vă completați reciproc. Rămâneți împreună, pentru că așa vă simțiți mai bine, decât singuri.

Găsește-l pe cel care te va face mai bună.

Găsește omul care te va influența astfel încât să devii cea mai bună versiune a ta. Cel care te va susține mereu, îți va susține ideile și cele mai ireale visuri. Cel care va fi aproape, chiar dacă întreaga lume se va îndepărta de tine. Cel care crede în tine, mai mult decât în ​​sine.

Găsește-l pe cel cu care veți deveni o echipă, un întreg. Cel mai mare admirator al tău. Omul alături de care vei putea întoarce munți, pentru că nimic nu te poate opri.

Găsește-l pe cel care va învăța înțelepciunea de la tine, iar tu de la el. Care îți va aprecia părerea. Cel care te aude, chiar și când vorbești în șoaptă. Găsește omul care te va înțelege chiar și fără cuvinte. Cel care poate citi printre rânduri și simți la distanță.

Găsește omul de care nu vei obosi niciodată. Cel cu care vei petrece zilele fără pauză și oricum nu va fi suficient. Cel cu care treptat veți deveni asemănători. Vei observa că zâmbiți la fel, cântați aceleași melodii, pronunțați aceleași fraze.

Găsește omul care îți va ierta greșelile. Omul care nu te va abandona niciodată. Găsește-l pe cel care nu va fi dezamăgit de tine. Chiar dacă nu ești cea mai bună versiune a ta, găsește omul care va fi mândru de tine. Omul care rămâne cu tine, indiferent de ce spui și cum acționezi.

Găsește-l pe cel care îți va restabili credința în oameni. Care te va ajuta să crezi din nou în iubire. Care îți va topi inima. Omul care va înțelege cât de înfricoșător este să fii vulnerabil, dar totuși să te convingă că poți avea încredere în el. Găsește-l pe cel care va vorbi întotdeauna deschis și doar adevărul.

Cel ce nu se teme să-și deschidă sufletul în fața ta. Care vorbește despre sentimente, temeri și îndoieli. Cel care repetă cât de mult te iubește, cât te-a căutat, cât de fericit este astăzi, pentru că ești cel mai bun lucru care i s-a întâmplat. Cel care va vorbi despre sine și va fi interesat de toate – până la cele mai mici detalii.

Găsește omul care te va motiva și te va inspira. Te va lăuda și te va sprijini. Cel care lucrează asupra sa, iar tu îl susții în acest sens. Cel pe care îl vei motiva și inspira. Lăuda și sprijini.

Împreună – puteți atinge orice obiectiv. Puteți face orice vis să devină realitate. Împreună puteți deveni cele mai bune versiuni ale voastre.

Găsește-l pe cel care vrea să construiască împreună cu tine o dragoste nouă. O viață nouă. Pentru care vor fi importante obiectivele și viitorul tău. Succesul vine atunci când cineva crede în tine. Când te încurajează, când te iubește îți cresc aripi. Simți că poți cuceri orice vârf!

Găsește un astfel de om. Omul care te provoacă la nivel emoțional, mental și fizic.

Emoțional: te va ajuta să te cunoști așa cum nu ți-ai imaginat vreodată. 

Mental: te va face să privești multe lucruri într-un mod diferit. Te va inspira să citești ceea ce nu ai citit niciodată, să privești ceea ce nu ai văzut niciodată.

Fizic: te va „împinge” din zona de confort și nu vei avea de ales decât să faci acest lucru.

Găsește-l pe cel care te va iubi necondiționat. Devotamentul în vremurile noaste este o raritate. Primim ceva sau pe cineva, dar continuăm să căutăm altceva mai bun. Și întotdeauna suntem nemulțumiți.

Așteaptă omul care înțelege că ești o ființă unică, iar întâlnirea voastră este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat în viață.