8 moduri simple de a descoperi iubitul perfect de la primele întâlniri

Femeile moderne își prețuiesc prea mult timpul pentru a-l pierde cu bărbați care le vor aduce doar dezamăgire și regrete. Conceptul de partener ideal – la fiecare femeie este diferit: pentru cineva sunt importante bunele maniere, caracteristicile fiziologice și satisfacția în pat, iar cineva se îndrăgostește de mirosul lui. Cu toate acestea, un lucru rămâne neschimbat – dacă te uiți la noul admirator și „nu ai fluturi în stomac”, inima nu-ți sare din piept, atunci nici nu începe experimentul s*xual.

Iată cum recunoști un potențial partener încă de la primele întâlniri și te protejezi de greșeli.

1.”Fluturii din stomac…”

S*xologii ne reamintesc că procesul fizico-chimic este foarte important. Să zicem că ți-a plăcut un bărbat, ești complet încântată de comportamentul lui, dar ghinion, mirosul lui (nu parfumul, ci mirosul natural) nu ți se potrivește categoric. Atunci despre ce contact s*xual se poate vorbi, dacă nu te poți lipi de el, de îndată ce vrea să te îmbrățișeze și să te sărute.

2. ”Există contact”

Contactul verbal (și tactil) este unul dintre factorii cheie care îți vor permite să înțelegi dacă va exista continuare. În plus, dacă bărbatul este nepriceput, nu știe cum să te îmbrățișeze (și în ce moment), cum să te ia de mâna etc, în pat, cel mai probabil, va acționa indecis. Dar, dacă noua ta cunoștință știe exact ce vrea și cum să-ți facă plăcut, atunci în intimitate nu te va dezamăgi.

3. Calitatea este mai importantă decât cantitatea. 

Oricât de banal ar suna, dar bărbații care te văd doar ca pe un obiect s*xual (și, de obicei, nu ascund asta) în pat nu sunt cei mai buni amanți. Acest lucru se explică prin faptul că ei țin evidența victoriilor s*xuale, crezând naiv că numărul doamnelor care au fost în patul lor îi ridică automat la rangul de „cei mai buni dintre cei buni”. Sexologii avertizează că, de obicei, afemeiații se gândesc doar la sine și nu le pasă ce cred partenerele ulterior despre ei.

4. Capacitatea de a se bucura de mâncare

Experții confirmă că despre abilitatea bărbatului de a-ți provoca plăcere în pat se poate judeca după modul în care acesta mănâncă. Dacă noul tău admirator se aruncă nerăbdător asupra mâncării, împrăștie resturile de mâncare, atunci nu trebuie să te aștepți la un maraton s*xual impresionant. Cel mai probabil, s*xul cu el va fi mecanic, fără emoții vii.

5. Toleranța la atingere

Contactul tactil, așa cum am scris mai sus, îți permite să înțelegi dacă bărbatul ți se potrivește sau nu. Dacă bărbatul urăște atingerile, în timpul intimității, cu siguranță va trece peste etapa mângâierilor direct la cel mai important lucru pentru el (fără să se asigure dacă tu ești pregătită).

6. Lipsa egocentrismului

Bărbatul narcisist poate fi, de asemenea, un amant mediocru. Și totul pentru că, în timpul intimității, el va fi concentrat pe sentimentele sale, fără a se preocupa de nevoile și dorințele tale. În schimb tu, trebuie să-l satisfaci complet, resemnându-te cu faptul că, după ce își va satisface nevoile, își va pierde interesul pentru tine.

7. Dorința de a experimenta

Este foarte important ca opiniile voastre să coincidă, inclusiv cu privire la nevoile s*xuale. Apropo, poți începe testul cu un sărut – dacă tehnica nu ți se potrivește deloc, procesul în sine nu te încântă, iar bărbatul nu vrea să schimbe ceva pentru a te mulțumi, trebuie să tragi concluzii.

8. Simțul umorului

Situațiile din viață sunt diferite și, în unele momente, simțul umorului este cel care te poate salva. Psihologii spun că, dacă bărbatul nu este capabil să accepte glumele și reacționează dureros la observațiile tale inofensive, atunci este puțin probabil să te impresioneze în plan s*xual. În pat, el va acorda mai multă atenție tehnicii, uitând de partea emoțională a intimității, va pune totul la inimă și se va supăra din nimic. Ești sigură că ai nevoie de asta?