Nu mai căuta iubirea și ea însăși te va găsi (nu invers).

Unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care sperăm să le obținem în viață este – IUBIREA. Suntem programați pentru asta. A iubi și a fi iubit face parte din natura noastră, iar unii își petrec întreaga viață în căutarea relației perfecte.

Cineva își găsește iubirea din prima încercare, dar mulți nu. Iar cei care nu au avut norocul, încep să se compare cu prietenii, rudele și persoanele străine care au reușit. Iar această comparație constantă îi face cinici, duri, chinuiți și triști. 

Ei se întreabă de ce nu li se întâmplă și lor, își fac griji că nu li se va întâmpla niciodată. Se auto-conving că sunt frânți, nedoriți, neiubiți. Își inventează în minte o listă de motive pentru care sunt încă singuri și cu ele își justifică singurătatea. Acesta este un cerc vicios.

Dar știi ce?

În viață, multe procese rămân ascunse de ochii noștri până la un anumit moment. Dar când vine acest moment ne simțim luați prin surprindere, uimiți.

Și dacă majoritatea lucrurilor din viața noastră se întâmplă pe neașteptate, atunci de ce iubirea ar trebui să vină într-un mod diferit?

Dragostea te va găsi atunci când te aștepți cel mai puțin.

Unii o numesc intuiție. Alții îi spun SOARTA, spun că tot ceea ce este sortit să se întâmple, neapărat se va întâmpla. Alții spun că e munca Universului, a lui Dumnezeu etc. Indiferent de forțele din spatele a ceea ce se întâmplă, merită să crezi că vei întâlni cu adevărat iubirea, dacă îți dorești.

Nu poți planifica asta. Nu există o formulă pentru iubire. Nu există nici motive explicabile pentru care acest lucru nu a funcționat înainte. Întotdeauna ni se pare că pentru a întâlni iubirea, trebuie să fim în altă parte cu o altă persoană, dar adevărul este că ești exact acolo unde ar trebui să fii. Chiar aici, chiar acum.

Eliberează. Lasă totul să fie așa cum va fi.

Nu mai alerga după oameni care nu doresc să fie prinși. Trăiește-ți viața. Iar dragostea nu se va lăsa așteptată. Se întâmplă întotdeauna. Doar acordă-i timp, pentru că ea însăși te va găsi, nu invers.