O japoneză a risipit banii soțului ei și a cerut divorțul la doar o săptămână după nuntă

Modelul japonez Kato Sari a obținut în sfârșit divorțul, care a durat câteva luni.

Și-a cunoscut iubitul în 2019 și, timp de trei luni, a acceptat cu bucurie toată atenția lui, fără să-și refuze nimic. Bijuterii, haine de marcă, mașini și alte lucruri scumpe pe care fata le-a dobândit din economiile iubitului ei.

În cele din urmă, tipul i-a cerut mâna, oferindu-i un inel, al cărui cost varia între 2 milioane de dolari.

Kato era sigură că viața ei bogată va dura pentru totdeauna. Însă după nuntă, o aștepta o mare dezamăgire: noul ei soț i-a cerut să fie mai rațională în privința cheltuielilor. Pentru că în cont nu mai avea atât de multe economii, iar compania la care lucrează bărbatul de 36 de ani are dificultăți financiare temporare. De aceea, a rugat-o să fie mai chibzuită.

Însă acest lucru nu intra deloc în planurile modelului. Cererea a înfuriat-o atât de mult pe fată, încât ea a depus imediat actele de divorț la doar o săptămână de la nuntă.

Cu toate acestea, Kato nu se consideră vinovată de situația creată. Mai mult decât atât, ea îl consideră vinovat pe soțul ei, care s-a căsătorit, dar nu este capabil să-și asigure tânăra soție.

Suma totală pe care a reușit Kato Sari să o cheltuiască este estimată la 100 de milioane de yeni.

La sfârșitul procedurii de divorț, modelul a postat un videoclip în contul ei, unde le-a reamintit abonaților că de acum înainte inima ei era liberă. Poate că printre ei există un bărbat cu portofel mai gros.