3 semne după care poate fi recunoscută o femeie îndrăgostită.

Desigur, poți înțelege dacă femeia este îndrăgostită după privirea ei. Însă după hainele pe care le poartă, te vei convinge mai exact de asta. Există 3 semne precise în aspectului exterior, care permit identificarea unei femei îndrăgostite.

1. Femeia îndrăgostită preferă rochiile și fustele

Nu este ciudat, ci chiar firesc: astăzi femeile aleg din ce în ce mai mult blugii sau adidașii, însă sub influența emoțiilor romantice, ele sunt capabile să poarte pantofi cu toc și fuste toată ziua. Cine știe, poate că seara trebuie să fie pregătite pentru întâlnirea neașteptată cu iubitul lor?

2. Poartă mai puțină încălțăminte inconfortabilă

Ei bine, uneori femeile îndrăgostite conștient aleg încălțămintea fără toc – la urma urmei, nu mai există necesitatea să cucerească pe cineva cu mersul lor grațios, iar pentru plimbările cu bărbatul iubit sunt destul de potriviți adidașii sau cizmele confortabile.

3. Arată elegant (și armonios)

Eleganța nu vine fără armonie – împreună cu încrederea în sine pe care o insuflă noul partener, femeia devine mai încrezătoare în ținutele sale – ceea ce înseamnă că arată mai elegant. Și acest lucru este observat instantaneu de cei din jur.

Un alt indiciu al femeii îndrăgostite este – zâmbetul mereu pe chipul ei și starea de spirit bună.