Iată ce spun liniile căsătoriei din palma ta.

Fiecare persoană are liniile căsătoriei. Găsește-le pe ale tale!

Astăzi, există multe modalități de a-ți cunoaște viitorul. De exemplu, fiecare dintre noi are amprente unice, linii pe palme și alunițe pe corp. Astăzi vom vorbi despre liniile căsătoriei din palme. Acestea sunt niște linii mici orizontale situate sub degetul mic, pe care le puteți vedea dacă strângeți pumnul. Le-ați observat?

Ce informații puteți afla din aceste linii?

Semnul unei căsătorii fericite – este o linie clară și profundă. O linie lungă și plană  – indică o relație lungă. Poziția optimă – strict orizontală. Dacă ai o astfel de linie pe ambele mâini, cel mai probabil, viața ta în căsătorie va fi minunată.

Dacă ai o linie slab vizibilă, inegală sau cu întreruperi, aceasta poate fi un semn de certuri și probleme frecvente în căsătorie.

Un semn alarmant sunt considerate liniile care intersectează linia căsătoriei.

Despre o căsătorie eșuată vorbește linia care coboară în jos.

Două linii clare ale căsătoriei indică două posibile căsătorii sau relații lungi și fericite.

Dacă linia căsătoriei este aproape invizibilă și foarte subțire, cel mai probabil, nu a existat sinceritate în relație sau iubirea a fost neîmpărtășită.

Despre întâlnirea cu persoana destinată se poate judeca după amplasarea liniei iubirii. Cu cât această linie este mai aproape de baza degetului, cu atât mai târziu va avea loc întâlnirea mult așteptată.

Chiromanții cred ca pe palme poți vedea doar acele evenimente de care omul se apropie singur, datorită acțiunilor și predispoziției sale. De aceea, dacă vezi ceva ce indică o situație mai puțin plăcută, nu te indispune. Aceasta este o oportunitate excelentă de a lucra încă o dată asupra ta!

Chiromanția – nu este un scenariu al vieții. Amintindu-ți acest lucru poți învăța o mulțime de lucruri interesante despre tine și despre ceilalți.