Culoarea ochilor dezvăluie lumea interioară a omului. Iată ce spune despre tine.

Destul de des, oamenii încearcă să-și ascundă părțile întunecate pentru a face impresie bună. Cu toate acestea, studiind comportamentul, obiceiurile și preferințele interlocutorului, poți afla esența acestuia. După privire poți înțelege ce emoții trăiește omul de lângă tine, iar culoarea irisului îți va spune despre lumea sa interioară.

Ochii negri

Posesorii ochilor negri sunt înzestrați cu o energie internă puternică. Dar de multe ori astfel de oameni sunt vampiri energetici. Nu sunt cei mai sociabili. Rar vorbesc despre sine  dar, în același timp, încearcă întotdeauna să afle cât mai multe informații despre prietenii lor. Deseori folosesc metoda presiunii psihologice pentru a-și acumula biocâmpul din contul energiei altei persoane.

Dacă omul cu ochii negri și-a stabilit un obiectiv, cu siguranță îl va atinge. Datorită caracterului puternic, dominant, astfel de oameni nu se tem de niciun obstacol și încearcă întotdeauna să ia poziții de lider. Posesorii ochilor negri se îndrăgostesc și își fac prieteni rar, dar dacă sunt interesați de o persoană, vor face totul pentru a o cuceri.

Ochii căprui

Ochii căprui oferă omului o energie puternică. Prin urmare sunt persoane ce posedă calități de conducere, sunt întotdeauna încrezători. La exterior, aceștia sunt oameni foarte atractivi, capabili să-i facă pe toți să se îndrăgostească de ei cu o singură privire. Au un bun simț al umorului și o inteligentă înaltă așa că nu suferă niciodată de lipsa de comunicare.

Posesorii ochilor căprui sunt cuceritori. Adesea se îndrăgostesc, încearcă să impresioneze obiectul adorației în toate felurile posibile, iar după ce-i câștigă inima, pot dispărea pentru totdeauna. Le este dificil să renunțe la libertate, să-și dedice viața unei persoane. Deși în timp, unii dintre ei se stabilesc și devin bărbați familiști.

Ochii albaștri

Adesea, în spatele măștii inocenței, proprietarii ochilor albaștri încearcă să-și ascundă natura întunecată. La prima vedere, acestea sunt persoane foarte deschise și receptive, care nu vor lăsa niciodată pe cineva în probleme. Dar, de fapt, acesta este doar rolul pe care sunt obligați să-l joace, pentru ca ceilalți să nu-și dea seama despre latura lor întunecată.

Astfel de oameni își împărtășesc rareori secretele și sunt sinceri doar cu cei apropiați. În același timp, sunt lași. În situațiile dificile devin neputincioși și au dificultăți în luarea deciziilor importante. De aceea, au întotdeauna nevoie de sprijinul unei persoane cu caracter puternic.

Ochii gri

Oamenii cu ochi cenușii posedă gândire creativă și abilități unice. Adesea, ei devin artiști, muzicieni, scriitori de succes. Dar, în același timp, nu se limitează la dezvoltarea unui talent și încearcă în permanență să se realizeze într-o nouă sferă.

Astfel de oameni sunt predispuși la singurătate. Ei nu caută să-și extindă cercul social și rareori se întâlnesc cu vechii prieteni. Dacă încep o relație de dragoste, trebuie să aibă o legătură emoțională puternică cu partenerul. În caz contrar, uniunea nu va fi durabilă.

Ochii cenușii-verzi 

Combinația de gri și verde sugerează că persoana are un caracter schimbător. Orice factor extern îi poate afecta starea emoțională, inclusiv o întâlnire nedorită, condițiile meteorologice etc. De aceea, oamenii adesea simt disconfort când se află în compania lor. Sunt persoane care nu-și pot ține emoțiile în sine și vor găsi întotdeauna pe cineva pe care să se descarce.

În ciuda naturii dificile, oamenii cu ochi cenușii-verzi știu întotdeauna ce își doresc de la viață. Nu se abat niciodată de la obiectiv și găsesc modalități de a-și realiza planurile. Datorită hotărârii și muncii, ei câștigă rapid încrederea șefului și cresc pe scara profesională.

Ochii verzi

Cei mai deschiși, iubitori și binevoitori oameni sunt considerați pe bună dreptate oamenii cu ochi verzi. De fapt, ei sunt prietenoși cu ceilalți pentru că vor să fie tratați la fel. Au foarte multe calități pozitive, dar în același timp sunt destul de lași.

Proprietarii ochilor verzi sunt foarte sensibili și vulnerabili. Orice conflict poate deveni motivul unei traume mentale, iar criticile îi pot lipsi de încredere. Dacă ajung într-o situație neplăcută, vor încerca să-și ascundă sentimentele pentru a nu atrage atenția celorlalți.