5 acțiuni ale bărbatului pe care femeia le înțelege greșit și le consideră trădare

Nu întotdeauna motivele bărbaților în relații sunt înțelese corect de partenerele lor. Adesea, aceleași acțiuni sunt privite din unghiuri diferite. Pentru bărbat decizia luată este – o normă, pentru femeie – trădare.

Iată 5 cazuri controversate când ar fi mai bine să evaluezi din nou acțiunile partenerului.

1. Bărbatul nu a fost de partea ta într-o dispută publică.

Într-o societate patriarhală, femeia niciodată nu-i reproșa nimic bărbatului în public. Bărbatul, care nu ia partea partenerei, încearcă să dovedească acel punct de vedere pe care îl consideră corect. Ea, purtând haine patriarhale, crede greșit că el manifestă deschis lipsă de respect.

2. A ales întâlnirea cu prietenii în loc de întâlnirea cu tine

Ea aștepta cu nerăbdare întâlnirea, iar el a anulat-o în ultimul moment și a preferat întâlnirea cu prietenii. Poate fi considerat acest act o trădare? Mai întâi trebuie să afli motivele bărbatului, apoi să dai un verdict. Poate că și prietenii s-au simțit neglijați în ultimul timp?

3. A decis să plece singur în vacanță.

Dacă interesele din cuplu nu coincid, în special când vine vorba de odihnă, o astfel de decizie este evidentă și benefică pentru ambii. Da, poate că bărbatul a obosit de partenera sa și a „evadat” pentru câteva săptămâni. În alt caz, el încearcă să prevină conflictele inevitabile în vacanță sau vrea să fie singur o perioadă de timp, analizându-și viața și stabilindu-și viitoarele obiective.

4. A refuzat să-ți ajute părinții.

Părinții partenerei nu neapărat trebuie să devină a doua familie pentru bărbat. Refuzul său de a-i ajuta în ziua liberă poate fi motivat de oboseala după o săptămână grea. Înainte de a învinovăți partenerul de egoism, este important să evaluezi dacă a fost stabilită o atmosferă suficient de apropiată și caldă între el și noile sale rude.

5. A venit cu propunerea să vă despărțiți.

Relațiile adecvate se bazează pe libertatea de alegere, de aceea este egoist și infantil să-ți învinuiești bărbatul de trădare, dacă a decis să pună capăt relației. Partenerii nu sunt obligați să mențină relația dacă nu mai există dorință. Discutând deschis despre despărțire, bărbatul se comportă sincer și arată respect pentru femeie.

Evaluând emoțional acțiunile bărbaților, multe lucruri pot fi luate drept trădarea. Pentru ca învinuirile să nu fie goale, nu-ți fie teamă să afli motivul comportamentului neașteptat al partenerului.