Rujul femeii știe totul despre caracterul proprietarei. Iată ce spune despre tine.

Culoarea și forma vârfului rujului tău preferat poate spune multe despre caracterul, temperamentul, obiceiurile și dispoziția ta. Micul tub de ruj este o adevărată enciclopedie, pe care fiecare femeie o poartă în geanta sa.

Ia-ți rujul preferat și acordă atenție ce formă are vârful său.

Rujul cu vârf în formă de con

Dacă, după o utilizare îndelungată rujul tău are o formă conică, acest lucru spune că personalitatea ta nu va lăsa pe nimeni indiferent. Fie ești foarte iubită, fie urâtă.

Verdict. Ești un adevărat lider, o persoană pe care o vor urma mulți oameni și pe care îi vei acoperi cu spatele tău curajos, dacă situația o cere.

Rujul cu vârf plat

O astfel de femeie este inteligentă, optimistă, veselă și plină de idei. Ea va găsi o cale de ieșire chiar și din cea mai lipsită de speranță situație. Te-ai recunoscut?

Verdict. Ești un element important al oricărui grup social. Cine altcineva, dacă nu tu vei face cea mai dificilă muncă, vei îmblânzi un client încăpățânat și vei înveseli această petrecere plictisitoare?

Rujul cu vârf rotunjit

Dacă ai un astfel de ruj, acesta poate vorbi despre o dorință constantă de ordine, capacitatea de a crea confort în casă în care miroase a mâncare delicioasă, iar copiii sunt fericiți. O astfel de persoană se distinge printr-un potențial creativ mare, iubire de cărți și de artă, știe să creeze lucruri frumoase.

Verdict. Familia este cea importantă pentru tine. Ești acea legătură care va aduna toate rudele împreună și va crea un mediu favorabil. Ești o mamă și o soție adevărată, o persoană care apreciază foarte mult valorile familiei, care oferă sfaturi, sprijin și grijă.

Rujul cu vârf „neatins”

Dacă rujul tău are aceeași formă ca la cumpărare, se poate spune că ești o persoană cu reguli stricte. Ești o perfecționistă la care totul se află la locul său, după înălțime, culoare sau volum.

Verdict. Ești o persoană responsabilă care nu va încălca niciun termen, va finaliza lucrul la timp și în cel mai perfect mod. Aduci ordine în această lume.

Rujul cu vârf plat, dar teșit

O astfel de femeie în copilărie cel mai probabil se juca în compania băieților, se urca în copaci și era liderul piraților. Cu siguranță te recunoști în această descriere, nu?

Verdict. Ești un adevărat experimentator și aventurier. Și dacă perfecționistul aduce ordine în lume, tu îl suplimentezi cu un haos favorabil. Cu îndrăzneală accepți orice angajamente și faci totul perfect, descoperind noi fațete și posibilități ale acestei lumi.

Rujul cu vârf ascuțit

Vârful ascuțit al rujului aparține femeilor ce au o energie s*xuală incredibilă, care atrage bărbații. Aceste femei au întotdeauna un plan clar de acțiune. Dar, în ciuda răcelii și prudenței aparente, în sufletul lor există un loc pentru sentimente și sinceritate.

Verdict. În ciuda s*xualității și abilităților magnetice – ai o inimă caldă și un suflet bun. Cu toate acestea, nu toată lumea poate ajunge la acest punct, pentru că alegi oamenii cu grijă.

Rujul cu vârf asimetric

Aceste femei au întotdeauna nevoie de sprijin. Și ele neapărat vor cere ajutor. Dar, în ciuda caracterului distrat și ușor infantil, sunt ființe foarte creative și ideologice, cu planuri grandioase.

Verdict. Slăbiciunea și nevoia de protecție este de fapt atuul tău. Astfel vei fi mereu ascultată și ajutată să-ți implementezi ideile.

Rujul cu vârf teșit

Astfel de femei au o carismă foarte puternică și pronunțată.

Verdict. În ciuda carismei și forței interioare, oamenii întotdeauna sunt dispuși să-ți ofere ajutorul. Cu siguranță vei deveni șeful propriei întreprinderii sau al oricărei alte afaceri atunci când vei simți nevoia să o faci. Pentru că poți face față oricărei provocări.