Cum înțelegi că bărbatul vrea să rămână în viața ta? El va face aceste 7 lucruri.

Uneori ți se pare că bărbatul te adoră, iar a doua zi dispare. Pentru a înțelege exact dacă va rămâne o perioadă îndelungată cu tine, fii atentă la aceste semne:

1. Nu este împotrivă să comunice cu rudele tale. 

Dacă iubitul tău nu este împotrivă să meargă în vizită la rudele tale, atunci acțiunile sale indică clar că are intenția să fie alături de tine. S-ar putea spune că el vrea să cunoască și să comunice cu oameni care, cel mai probabil, pot deveni rudele lui.

2. Îți cere opinia cu privire la alegerea hainelor.

Dacă face asta, merită să presupui că intenționează să se îmbrace astfel încât să fii încântată de el.

3. Te însoțește atunci când ai de făcut treburi cotidiene.

Treburile cotidiene plictisitoare fac parte din viața oricărei persoane. Dacă iubitul tău nu este împotrivă să meargă cu tine la cumpărături sau la bancă, motivul acestui comportament este dorința lui de a petrece cât mai mult timp cu tine.

4. Îți repară lucrurile din casă.

Astfel are o oportunitate excelentă de a-și demonstra abilitățile practice. De exemplu, că poate schimba robinetul sau becul. Cel mai important lucru este că va încerca să-și ofere serviciile. Bărbații sunt obișnuiți să rezolve problemele. De ce? Pentru a demonstra că vor fi soți buni.

5. Gătește mâncarea ta preferată

Iubirea poate fi determinată foarte exact – bărbatul gătește pentru a te bucura. Bărbații care ies din zona de confort pentru a-i face pe plac femeii, adesea arată că femeile se vor simți bine cu ei.

6. Plănuiește călătorii sau întâlniri.

Majoritatea bărbaților acționează spontan. Cu toate acestea, partenerele lor au așteptări. Bărbații îndrăgostiți înțeleg foarte bine acest lucru și planifică evenimente neobișnuite care îi vor oferi femeii bucurie.

7. Te ascultă atent, își amintește ce ai spus.

De multe ori ne place să spunem povești plictisitoare, să împărtășim detalii nesemnificative. Dacă bărbatul își amintește exact ce i-ai spus, acest lucru indică faptul că acordă importanță cuvintelor tale. Vrea să se apropie și astfel vrea să afle cât mai multe informații despre tine. Această calitate este foarte rară.