6 lucruri pe care bărbatul nu trebuie să le știe despre femeia sa.

În femeie ar trebui să existe un mister. Acesta nu este un stereotip, ci un adevăr pe care ar trebui să te orientezi întotdeauna.

Atunci când femeia devine ca o carte deschisă pentru bărbat – acesta este începutul sfârșitului. Nu, nu vreau să spun că nu ar trebui să fii sinceră cu partenerul tău, dar trebuie să te gândești ce îi spui și ce faci în fața lui.

A merge la toaletă este un lucru firesc, dar puțini bărbați vor dori să vadă asta, nu?

Există câteva lucruri pe care bărbatul nu ar trebui să le cunoască despre iubita sa:

1. Tratamentele de înfrumusețare.

Nu toate, dar multe dintre ele. Lasă bărbatul să nu știe cum obții o astfel de frumusețe și tandrețe.

Nu lăsa unghiile tăiate într-un loc vizibil, fire de păr în chiuveta băii și nu-l speria când îți pui o mască. Pentru noi femeile, astfel de lucruri sunt normale, iar pentru bărbați pot fi neplăcute.

2. Bârfele neplăcute despre el.

Bineînțeles, toate rudele și prietenii îți doresc fericire. Acesta este motivul pentru care sunt gata să găsească o mie de defecte în iubitul tău. În plus, nimeni nu anulează invidia banală, când vine vorba de „prietene”. Nu-ți supăra bărbatul povestindu-i discuțiile neplăcute despre el.

3. Prețurile ținutelor.

Femeia înțelege că o geantă scumpă nu este doar o geantă. Aceasta este încrederea, statutul, prestigiul și dispoziția bună.

Bărbații nu înțeleg o astfel de extravaganță. Pentru ei, o geantă este o geantă. Poți pune și transporta ceva în ea. Și, credeți-mă, ei nu vor înțelege niciodată diferența dintre Gucci și o geantă ieftină. De aceea, este mai bine să nu-i spui nimic despre prețuri.

4. Gândurile tale negative despre familia lui.

Mai ales despre părinți. Pentru fiecare copil, mama și tata – sunt cei mai buni. Nu trebuie să-i adori, dar trebuie să-i respecți, pentru că ți-au crescut bărbatul iubit. Și ei joacă un rol important în viața lui.

5. Economiile

Cred că chiar și o femeie care nu lucrează trebuie să aibă economii despre care bărbatul nu știe nimic. În primul rând, în viață se poate întâmpla orice. Iar acești bani, vor fi salvarea. Și în al doilea rând, îl vei putea surprinde în mod neașteptat cu daruri.

6. Detalii despre foștii parteneri.

Dacă bărbatul întreabă – răspunde-i, dar nu intra în detalii. Întotdeauna este neplăcut să auzi despre foștii parteneri. Și nu-l compara niciodată cu ei. El este el. Nu este mai rău, nici mai bun, este diferit. Și este unic. Cel mai bun pentru tine. De aceea, sunteți împreună, nu?

Sunteți de acord?