Acest obicei te va ajuta să atragi tot ce îți dorești în viața ta.

Femeile se întreabă cum să atragă un bărbat. Răspunsul este foarte simplu – învață să te bucuri. Cu cât plăcerea este mai puternică, cu atât bărbații vor dori să experimenteze acest sentiment alături de tine.

”Energia plăcerii este cel mai puternic mijloc de a atrage oamenii.” Lin Bao

Secretul succesului tău și realizării oricărui obiectiv este foarte simplu și se află la suprafață. Învață să te iubești și să te bucuri de tot ce faci!

Energia omului joacă un rol imens în viața lui, iar cum va fi ea, depinde doar de tine. Ca femeie, ai un câmp energetic mai puternic și mai senzual pe care îl poți folosi cu pricepere în interesele și în favoarea ta.

Ce bărbat va refuza să experimenteze această plăcere împreună cu tine și va rezista farmecelor tale, dacă tu însăți te iubești și te bucuri atât de mult de existența ta.

Crede-mă, cei din jurul tău simt asta și sunt atrași de tine.

Trebuie să te poți bucura de absolut orice, să trăiești cu plăcere fiecare moment – de la a savura o ceașcă de ceai, până la o plimbare de seară negrăbită, chiar dacă este plimbarea de la serviciu până acasă. Mănâncă, bea, muncește, inspiră aroma aerului de dimineață, privește lumea cu plăcere. Învață să te bucuri de momentele de singurătate și tristețe, precum și de cele de bucurie și sărbătoare din viața ta.

Cum să înveți să te bucuri de fiecare moment al vieții? 

Trebuie să începi cu dragostea de sine! Fii independentă de iubirea masculină, începe prin a înțelege că ești o persoană autosuficientă, fericită și poți dărui iubire oricui.

Realizând că poți fi fericită fără bărbat, vei începe să te bucuri de viață. Iar după ce ai învățat să faci asta, crede-mă, el nu se va lăsa așteptat mult timp și va dori să împărtășească viața cu tine. Înconjoară-te de ceea ce îți place, până la cele mai mici detalii, fii mereu bine îngrijită și frumoasă, nu economisi pentru tine.

Nu ar trebui să depui efort pentru cineva, trebuie să o faci pentru tine, trebuie să-ți placă ție, nu cuiva.

Decorează-ți casa așa cum îți dorești, servește masa frumos, chiar dacă ești singură; vizionează filmele pe care le iubești; ascultă muzica preferată; umple-ți baia cu aromele care îți plac; cumpără-ți lenjeria de pat la care visezi de multă vreme; schimbă-ți garderoba; fă-ți manichiura; mergi la masaj – într-un cuvânt – IUBEȘTE-TE!. 

Vei vedea cât de radical se va schimba viața ta și atitudinea celorlalți față de tine! Oare cineva va dori să evite o persoană luminoasă, veselă și fericită?

Trăiește în plăcere, draga mea.