8 motive pentru care bărbații adevărați nu-și trădează partenera.

Nu, nu toți sunt la fel. Poate tocmai de aceea bărbații se împart în adevărați și falși. Pentru că cei adevărați nu se comportă așa. Da, ei s-ar putea să nu mai iubească, se pot îndrăgosti de alta, dar nu te vor trăda pentru că…

1. Bărbații adevărați știu să-și respecte femeia.

Ei știu ce nivel de respect merită femeia lor și nu uită asta, indiferent ce simt. Bărbații adevărați apreciază respectul într-o relație, motiv pentru care nu vor arăta niciodată lipsă de respect.

2. Bărbații adevărați construiesc relații adevărate.

Nu caută s*x pentru o noapte, ei caută o parteneră de viață, o femeie cu care să poată trăi perioade mai bune și mai proaste. Aventurile – sunt pentru băieței și bărbați imaturi, care nu-și doresc nimic serios, care se plictisesc cu o singură femeie. Bărbații adevărați tratează relația serios.

3. Bărbații adevărați nu vor sa traiască în minciună.

Atunci când omul înșală, el este nevoit să mintă mult. Dar un bărbat adevărat nu vrea să trăiască așa, nu vrea să-și înșele femeia. Atunci de ce să fie împreună? El vrea să împărtășească totul cu ea, să-i spună totul, să nu ascundă nimic.

4. Bărbații adevărați știu să se controleze.

Au suficientă putere de voință. Ei nu cedează în fața dorințelor fizice, pentru că sunt suficient de fericiți în relația lor. Bărbații adevărați știu că prețul poftei – este dragostea distrusă.

5. Bărbații adevărați nu vor să-și rănească femeia.

Un bărbat adevărat își respectă femeia și nu ar răni-o niciodată intenționat. El nu vrea să-i trădeze încrederea și să o rănească. El înțelege că viața deja este plină de probleme și dificultăți care nu pot fi controlate.

6. Bărbații adevărați nu duc o viață dublă.

Ei nu se joacă atunci când vine vorba de sentimentele altora. Nu spun cuvinte de dragoste goale. Sunt fericiți cu cea pe care au ales-o.

7. Bărbații adevărați se pot despărți.

Dacă un astfel de bărbat nu este fericit în relația actuală sau s-a îndrăgostit de alta, el nu se teme să recunoască și să plece. Știe când este momentul să încheie relația dacă nu vede perspective. Această decizie este mai bună (chiar dacă dificilă), decât să minți și să înșeli.

8. Bărbații adevărați știu care sunt cele mai importante lucruri în viață.

Emoțiile, sentimentele, dragostea, amintirile – în viață există lucruri mult mai importante decât o plăcere trecătoare sub formă de s*x cu altă femeie. Bărbații adevărați știu că fericirea și plăcerea adevărată vin după mulți ani într-o relație puternică și plină de emoții.