5 fraze cu care soția își împinge inconștient soțul în brațele alteia.

Ambii parteneri sunt responsabili pentru dezvoltarea sau distrugerea relației – el și ea. Și de multe ori femeile, fără să bănuiască, împing inconștient bărbatul în brațele alteia. De exemplu, spunându-i anumite cuvinte.

1. “Împachetează-ți lucrurile!”

Femeile sunt foarte emoționale și în certuri aleg cele mai neplăcute fraze care pot răni bărbatul.

Atunci când îți ameninți bărbatul în mod regulat cu astfel de cuvinte, cel mai probabil că prima noapte el o va petrece la un prieten, a doua în garaj, iar a treia s-ar putea să-și găsească o însoțitoare.

2. „Găsește-ți alta mai bună.”

Ține minte: cuvintele noastre se materializează. Și dacă îți vei sfătui bărbatul cu orice ocazie să-și găsească una mai bună, atunci poți planta o sămânță de îndoială în mintea lui. Poate că într-adevăr ar trebui să-și găsească o femeie mai bună?

3. ”Ți-ai găsit pe cineva?”

De multe ori soțiile suspicioase pun la îndoială cuvintele bărbatului lor. Din anumite motive, le este greu să creadă că el chiar a stat blocat în trafic două ore. Iar fiecare întârziere și apel pierdut nu vor trece fără reproșuri.

Femeia ar trebui să se gândească de ce în relație înflorește neîncrederea. Partenerul de viață este prost ales sau este îndoiala ei de sine? Fiind sincer,  bărbatul s-ar putea să se supere și chiar să înceapă o aventură dacă tot îl învinuiești în mod constant?

4. “Cine are nevoie de tine, cu excepția mea?”

Cu o astfel de frază, femeile se umilesc, în primul rând pe sine. Se dovedește că și-a găsit cel mai prost partener de viață. Dar, după cum se spune: ”Există un cumpărător pentru fiecare produs.”

Poți umili demnitatea soțului cât dorești, dar întotdeauna se va găsi o femeie care îi va crea confort emoțional. Umilind bărbatul, cu siguranță pictezi o perspectivă tristă pentru relația voastră.

5. „Să trăim o perioadă separat”

După cum arată practica, această frază este începutul sfârșitului.

La un moment dat, femeia îi propune bărbatului să se separe temporar. Ce așteaptă de fapt femeia? Că bărbatul nu se va descurca nicio zi fără ea. Și că foarte curând el își va cere iertare și posibilitatea de a se întoarce. Dar acest lucru nu se întâmplă în toate cazurile.

Bărbatul se adaptează rapid, apoi se obișnuiește cu gustul libertății. Și în acest format de „despărțire”, apare o femeie nouă – chiar dacă doar temporar, dar soția riscă să fie înșelată. Prin urmare, exprimarea unei astfel de fraze trebuie să fie numai decisivă, când ai luat decizia de a te despărți de acest bărbat.