Nu cer multe: doar vreau ca bărbatul să fie alături de mine cu adevărat.

Și nu are nicio legătură cu cât sunt de independentă și autosuficientă. Nu este vorba despre găsirea „sufletului pereche” sau recunoașterea faptului că o feministă atât de arzătoare ca mine, totuși are nevoie de un bărbat.

Adevărul este că sunt al naibii de obosită. Sunt epuizată. Am obosit să fiu singură. Tot ce îmi doresc – este să am un bărbat alături de mine.

Cel care vine seara și rămâne până dimineața, dar și mai bine – cel care rămâne în viața mea pentru totdeauna. Vreau să stau alături de el dimineața în timp ce își citește ziarul, să-i pun capul pe umeri, să-i înfășor brațul cu părul.

Relațiile intime – sunt minunate și aventurile sunt minunate, dar a trăi cu cineva care te susține mereu – este magie.

Viața – nu este doar despre evenimentele bune, ea constă din toate momentele ”dintre”, pentru că toată lumea poate zâmbi când soarele strălucește, dar nu toată lumea te poate face să dansezi în ploaie.

Vreau pe cineva care să aibă grijă de mine atunci când sunt bolnavă – cel care îmi va cumpăra medicamentul și băutura preferată în drum spre casă, pentru că știe că am nevoie de asta.

Și vreau să am grijă de el, chiar dacă nu s-a gândit niciodată că are nevoie de asta. Vreau să-i fac ceaiul cu lămâie și să-i ating fruntea cu mâna, pentru a-i verifica temperatura. Vreau să știe că voi fi alături de el, indiferent de orice.

Am obosit să fiu singură și să mă prefac că pot obține cumva ceea ce vreau, undeva în haosul întâlnirilor online. M-am săturat de această superficialitate. Vreau ceva real – nu doar un bărbat care apare în viața mea, ci unul care rămâne în ea.

Vreau să-l sărut când vine acasă și să-i pun capul pe piept, în lumina lunii. Vreau să planific viitorul cu el – vacanțele, visurile, ambițiile și ce trebuie să sacrific pentru el. Vreau pe cineva cu care să-mi pot construi viața, care să poată sta cu mine în tăcere.

Vreau un bărbat căruia nu trebuie să-i explic fiecare gând, pentru că el mă va înțelege. Vreau să-i prind privirea asupra mea, atunci când gătesc în bucătărie și dansez.

Tot ce vreau este să fie alături de mine când am nevoie de el, când am nevoie de ajutor, când nu știu ce am nevoie. Să fie alături, fără să-i cer asta – nu pentru că trebuie, nu pentru că nu are la cine să se ducă, ci pentru că vrea acest lucru.

Vreau să fiu o prioritate pentru el. Vreau să fiu importantă. 

Desigur, această relație de asemenea, poate fi complicată, la fel ca celelalte, dar diferența este că vom depune eforturi ambii și nu vom renunța.

Nu mai vreau altceva. În cele din urmă, nicio pasiune și nicio iubire nu sunt importante dacă omul nu poate fi alături de cel căruia îi vorbește despre pasiunea și iubirea sa.