Experții spun că cele mai bune soții sunt femeile încăpățânate. Iată de ce.

Bărbaților nu le plac femeile încăpățânate – acestea caută mereu motiv ceartă, își apără cu înverșunare opiniile și pentru nimic în lume nu vor să le schimbe. Însă un bărbat inteligent știe că aceasta este o femeie cu voință puternică, credincioasă și de încredere care nu-l va părăsi la necaz.

Dacă se întâmplă să te îndrăgostești de o femeie încăpățânată, iată ce set de calități pozitive obții cu o singură femeie.

1. Ea știe exact ce-și dorește.

Este o adevărată fericire să fii cu o femeie care știe exact ce vrea. Ea îți va spune clar, nu va aștepta până când te vei gândi, ghici, citi în cafea sau vei cere sfatul unui prieten. Determinarea ei este suficientă pentru voi doi.

2. Ea – este motivația ta.

Nu te va lăsa să renunți din cauza unui contract eșuat, ci va găsi o soluție rațională la probleme. Poate fi consilierul tău, cel mai bun prieten și distrugător. Ea te va face să fii cea mai bună versiune a ta.

3. Este întotdeauna hiperactivă.

Acesta este un mare avantaj, pentru că poate face 10 lucruri în aceleași timp sau le va delega cuiva să le facă. În orice caz, este îndreptată spre rezultat. Totodată, va avea timp să gătească cina și să îndeplinească alte funcții ale unei femei iubitoare.

4. Este o femeie grijulie  

Și nu întotdeauna își poate controla nivelul de grijă, de aceea uneori ți se pare că exagerează cu grija ei. În schimb vei fi mereu hrănit, înțeles și acceptat așa cum ești. Și acest lucru este uneori mai important decât principiul de a nu te întâlni cu o femeie încăpățânată.

5. Ea îți va face viața mai luminoasă

Dorința ei pasională de a-ți dovedi adevărul se va transforma într-un spectacol de calitate. Îți rămâne doar să iei floricele de porumb și să savurezi spectacolul. Cuvântul principal aici este „calitate”, pentru că ea este capabilă să-și argumenteze răspunsul. Te va înnebuni cu încăpățânarea ei, dar într-o zi vei recunoaște că nu vrei să vezi o altă femeie alături de tine.