6 tipuri de femei care ”trag bărbații în jos” și nu le permit să se dezvolte.

Nu este un secret faptul că de multe ori succesul bărbatului depinde de femeia care este alături de el. Adesea, atunci când îți schimbi partenera de viață, brusc totul se schimbă în bine – în profesie avansezi, cu colegii și șeful te înțelegi bine, iar viața este plină de culori strălucitoare și emoții pozitive.

Însă bărbații întâlnesc tot mai rar astfel de femei. De cele mai multe ori ei întâlnesc femei care „îi trag în jos”, împiedicându-i să se dezvolte și să avanseze.

Cine sunt aceste femei? Analizând informațiile din diferite surse, am reușit să identific 6 tipuri:

1. Femeile care își irosesc viața. Femeile fără scopuri și fără un sens în viață. Astfel de femei trăiesc doar pentru plăcere, neînțelegând ce își doresc exact. Ele nu știu cum să trăiască, dar intervin în viața bărbatului.

2. Femeile întreținute. Aceste femei se aseamănă cu primul tip, dar pe lângă asta, ele preferă să trăiască doar din contul bărbatului, fără să-i dea ceva în schimb.

3. Femeile disperate și isterice. Astfel de femei caută vinovații în orice. Motivul tuturor problemelor – este bărbatul de alături. El nu știe nimic și nu este capabil de nimic. O astfel de femeie doar umilește vanitatea partenerului de viață, nu-l motivează să obțină succes.

4. Casnicele depresive. Aceste femei își dedică viața menajului, creșterii copiilor, acuzându-și bărbatul de nefericirea lor, își petrec cei mai buni ani din viață pentru el. Nu vei auzi niciodată un cuvânt bun de la astfel de femei și nici sprijin nu vei primi în perioadele dificile.

5. Carieristele arogante. Astfel de femei nu țin cont de opinia bărbatului, sunt scufundate în muncă și adesea câștigă mai mult decât bărbații lor. Ele de parcă nu-și observă bărbatul, nu-i permit „să-și îndrepte umerii”, făcându-l să fie mereu ”sub papucul” lor.

6. Vulpea șireată. Acest tip de femei se remarcă printr-un aspect cochet și destul de drăguț. Acestea sunt persoane viclene care caută beneficii în orice.  Se pare că totul este în regulă în relație, dar „nu se mișcă din punctul mort”. Fata „înflorește”, cariera ei avansează, iar bărbatul are un declin complet în toate sferele… Femeia se preocupă doar de interesele ei. Astfel de femei nu vor pierde niciodată ”prada” care le place!

Orice relație are zile mai vesele și mai sumbre. Dar dacă observi că prietena sau soția ta decide totul singură, nu-și cere scuze pentru comportamentul ei necorespunzător, te compară cu ceilalți bărbați, se plânge că totul este rău și te învinovățește pentru tot, atunci clar „te trage în jos”. Ei nu-i pasă de tine. O astfel de femeie doar îți va fura forțele, banii și emoțiile.