7 semne care trădează o femeie prost educată.

O persoană educată – este una erudită, inteligentă și corectă. Educația include nu numai nivelul de inteligență, ci și amabilitatea, cunoașterea etichetei, cunoașterea evenimentelor care se petrec în lume și respectul față de ceilalți.

Femeia care nu are această calitate poate fi observată imediat, pentru că se comportă ca o persoană stupidă, provocând dezaprobarea și respingerea celorlalți.

1.Este conflictuală

Uneori nici nu are nevoie de motiv pentru a deschide gura și a arunca insulte și indignare. Deseori acest lucru se întâmplă în public și cu oameni necunoscuți, de exemplu în transport. O astfel de femeie va certa pe oricine din cauza unui lucru nesemnificativ și va insista că ea are dreptate.

2. Vrea să pară mai inteligentă decât este în realitate

O astfel de femeie își imaginează că este profesionistă în toate problemele și se va implica în fiecare subiect, chiar dacă nu-l înțelege deloc. Un astfel de comportament din exterior arată foarte ridicol și comic, deoarece această persoană va arunca termeni pe care nu-i înțelege, expunându-se într-o lumină și mai proastă.

3. Ignoră regulile de etichetă

Cu cât persoana se comportă mai elegant și aristocratic, cu atât nivelul său educație este mai înalt. Iar când femeia mănâncă supa, și salata, și felul principal cu lingura, mestecând zgomotos și pieptănându-și părul chiar la masă, se creează impresia că ea a venit din savană.

4. Discută problemele personale cu străinii.

Acestei doamne nu-i este deloc rușine să vorbească tare la telefon într-un autobuz aglomerat, descriind în detalii noaptea petrecută cu bărbatul său. Și nu se poate vorbi de jenă sau stânjeneală, deoarece cu cât este simplu omul, cu atât este mai prost.

5. Adresează întrebări incomode

După cum se spune, simplitatea este mai rea decât furtul. Și de obicei simplu, este cel căruia îi lipsește educația. Astfel de femei vor pune întrebări extrem de incomode despre starea civilă, sănătatea, copiii, viața personală și averea omului. Și va întreba cu o naivitate de copil, încât te pierzi și nu știi ce să-i răspunzi.

6. Vorbește incorect

Accente și terminații incorecte, cuvinte-parazit, limbaj obscen – toate acestea sunt un indicator al nivelului scăzut de educație. Discursul este principalul indicator al intelectului și minții unei persoane și, cu cât vorbește mai corect, cu atât este mai diversă dezvoltarea sa.

7. Este prea încrezătoare și egoistă

De regulă, aceste doamne sunt sigure de propria lor irezistibilitate și perfecțiune. Se cred superioare, consideră că numai părerea lor este  corectă, se gândesc doar la propria persoană și adesea devin sursa bârfelor și intrigilor. Toate acestea îmbibate cu gândirea limitată și absența completă a autocriticii.