Semnul tău zodiacal îți va spune cum să-ți găsești iubirea adevărată.

Oamenii sunt diferiți și fiecare femeie are nevoie de tipul său de partener.  Pentru a-l găsi vei avea nevoie de mult timp, dar merită. Mai mult decât atât, semnul tău zodiacal îți va indica direcția corectă a căutării.

Berbec

Înainte de a te îndrăgosti, trebuie să te bucuri de libertate, de viața fără obligații cât mai mult timp posibil. Trăiește așa cum îți dorești. Și atunci când vei întâlni în cele din urmă persoana potrivită, nu vei avea niciun regret despre „șansele ratate” și vei fi gata să începi viața de familie.

Taur

Pentru a te îndrăgosti, trebuie să trăiești astăzi, bucurându-te de fiecare moment al vieții. Nu te mai gândi la tot ce a fost greșit în trecut și la tot ce se poate întâmpla în viitor. Fii mai deschisă pentru a întâlni oameni noi.

Gemeni

Înainte de a-ți căuta iubirea, trebuie să te înțelegi pe tine. Trebuie să înțelegeți ce anume ai nevoie pentru fericire și abia atunci vei putea construi o relație cu altcineva.

Rac

Dacă vrei să-ți găsești dragostea, trebuie să începi să lupți cu propriile probleme. Nu este nevoie să fugi și să te ascunzi de ele – într-o relație, acestea cu siguranță, se vor deschide. Ar fi mai bine să găsești o modalitate de a rezolva corect problemele cu care te confrunți și să nu acționezi de parcă nu ar exista.

Leu

Doar pentru că ești un lider, nu înseamnă că trebuie să conduci tot timpul pe cineva. Pentru o relație durabilă, este nevoie de munca în echipă. Atât timp cât nu ești dispusă să o accepți, îți va fi dificil să-ți găsești un partener.

Fecioara

Înainte de a-ți căuta o nouă iubire, trebuie să uiți de „foștii” și de durerea pe care ți-au provocat-o. Este posibil să te fi rănit, dar să-i tratezi pe toți la fel nu este corect. Imediat ce vei elibera trecutul și îți vei deschide inima – vei întâlni iubirea.

Balanța

Trebuie să lucrezi pentru a-ți consolida încrederea în sine, pentru a depăși teama de condamnare. Discută mai des cu diferite persoane. Este important să devii tu însăți înainte de a începe o relație serioasă. În caz contrar, te poți transforma în copia lui.

Scorpion

Trebuie să te împaci cu tine însăți și să înveți să-ți reduci izbucnirile de furie. Află cum să-ți controlezi mai bine emoțiile și nu permite problemelor minore să te enerveze, altfel nu vei reuși să construiești o relație pe termen lung.

Săgetător

Ai răbdare dacă vrei să-ți întâlnești dragostea. Să nu crezi că totul va funcționa imediat. Când vine vorba de viața personală, încearcă să eviți etichetele. Rezervă-ți mai mult timp pentru întâlniri, lăsând relațiile să se dezvolte. Menținerea conversațiilor și petrecerea timpului împreună sunt cheia pentru a te îndrăgosti.

Capricorn

Trebuie să începi să gândești cu inima, nu cu mintea. Doar fă ceea ce ți se pare corect și nu încerca să justifici totul cu rațiunea. Dacă simți o conexiune cu un anumit bărbat, nu-l lăsa să plece. Trăiește momentul și nu mai aștepta omul „perfect”.

Vărsător

Începe căutarea iubirii lucrând la tine însăți. Fă exerciții fizice cât mai des, lucrează asupra aspectului fizic, dar nu atrage atenția altora asupra acestui lucru. Asta te va ajuta să-ți crești respectul de sine și să găsești un bărbat demn.

Pești

Ești prea dulce și credulă pentru această lume crudă. Dacă vrei să-ți întâlnești iubirea, trebuie să te aperi singură, să nu mai ai încredere oarbă în oameni. În caz contrar, aceștia îți vor frânge inima în mod repetat.